Duplex, neuve, 108 m², Ano Vrilissia, Vrilissia

Vrilissia
€ 480 000
3 chambres/pièces
108 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 22/04/2024
Description

référence: 11236

Στην καταπράσινη περιοχή των Βριλησσίων, εντός ενός μοντέρνου duplex συγκροτήματος, διαθέτουμε προς πώληση ένα εντυπωσιακό ακίνητο που βρίσκεται υπό κατασκευή με προβλεπόμενη έναρξη των εργασιών τον Ιανουάριο του 2024 και προβλεπόμενη ολοκλήρωση το 4ο τρίμηνο του 2025.

Το διαμέρισμα εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 108 τ.μ. και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ενώ αποτελείται από δύο επίπεδα (1ος και 2ος όροφος). Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει WC, ανοικτή κουζίνα, 2 μπάνια, σαλόνι και τραπεζαρία. Το ακίνητο προσφέρει αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η πολυτέλεια συναντά την άνεση, καθώς το διαμέρισμα διαθέτει βεράντα με κήπο και ιδιωτική πισίνα, δημιουργώντας έναν εξαιρετικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Επίσης, διαθέτει θέρμανση με αντλία θερμότητας και ηλιακό θερμοσίφωνα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ακίνητη ιδιοκτησία παρέχει θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο και απολαμβάνει εκπληκτική θέα. Οι υψηλές προδιαγραφές της κατασκευής περιλαμβάνουν αλουμινίου κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες. Η ενεργειακή κλάση είναι Α+, ενώ τα υλικά κατασκευής ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις στον χώρο.

Το ακίνητο διαθέτει πολλές επιπλέον ανέσεις, όπως τζάκι, πόρτα ασφαλείας, επιτροπή για την επιτρέποντα κατοικίδια, είναι περιφραγμένο και φωτεινό. Η πρόσβαση είναι ευκολότερη μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr. Κωδικός ακινήτου: 11236.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
108 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
1° étage
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 480 000
Efficacité énergétique
année de construction
2023
état
Nouveau / En construction
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur