Appartement 3 chambres excellent état, premier étage, Ethnikiston kai Anapiron Polemou, Nea Erithraia

Nea Erithraia
€ 450 000
4 chambres/pièces
120 m²
2 bains/douches
Étage M
Non Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 22/04/2024
Description

référence: 11209

Στην ήσυχη και προνομιούχα περιοχή της Νέας Ερυθραίας, διατίθεται προς πώληση ένα όμορφο διαμέρισμα με εντυπωσιακές παροχές. Το διαμέρισμα, με επιφάνεια 120 τ.μ., κατασκευάστηκε το 1955 και υποβλήθηκε σε πλήρη ανακαίνιση το 2023, εξασφαλίζοντας έναν μοντέρνο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης.

Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο σαλόνι, μια προσεγμένη τραπεζαρία και μια κουζίνα ανοικτού τύπου, προσφέροντας έναν εύκολο ρυθμό ζωής. Τα δύο μπάνια παρέχουν άνετη χρήση, ενώ η έξτρα αποθήκη, η βεράντα, ο κήπος και το πατάρι προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και ευκαιρίες για χαλάρωση.

Η θέρμανση του διαμερίσματος είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, ενώ τα αλουμινένια κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες εξασφαλίζουν εξαιρετική μόνωση. Η ενεργειακή κλάση Α+ επιβεβαιώνει την επιλογή για ένα οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον σπίτι.

Η θέα είναι εξαιρετική, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται σε γωνιακή θέση, προσφέροντας ευρεία οπτική επαφή με το περιβάλλον. Η πρόσβαση είναι άνετη μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου.

Το διαμέρισμα είναι φωτεινό, χωρίς κοινόχρηστα έξοδα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Το ακίνητο προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν ένα ανακαινισμένο, μοντέρνο και λειτουργικό σπίτι σε μια επιθυμητή οικιστική ζώνη. Κωδικός ακινήτου: 11209. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
120 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée surélevée
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 450 000
Efficacité énergétique
année de construction
1955
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur