Appartement 1 chambre excellent état, premier étage, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 429 000
2 chambres/pièces
60 m²
Étage 1
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 29/05/2024
Description

référence: 10823

Ένα μοντέρνο διαμέρισμα στο Κολωνάκι πρός πώληση, που αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εκείνους που αναζητούν έναν μικρό, αλλά λειτουργικό και κομψό χώρο διαβίωσης. Βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός κτιρίου κατασκευής του 2005, με ανακαίνιση το 2023, προσφέροντας έναν σύγχρονο και ενημερωμένο χώρο.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει έναν ανοικτό χώρο κουζίνας και σαλονιού, προσφέροντας έναν φιλικό προς τον χρήστη και λειτουργικό χώρο. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές και η ενιαία περιοχή σαλονιού δημιουργεί μια άνετη ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μια βεράντα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις εξωτερικές στιγμές και τη φρέσκια ατμόσφαιρα της περιοχής.

Στο κτήριο υπάρχει ανελκυστήρας για ευκολία στην μετακίνηση και στο διαμέρισμα πόρτα ασφαλείας για αυξημένη αίσθηση ασφάλειας. Αυτό το διαμέρισμα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε επισκέπτη σε μία από τις καλύτερες περιοχές των Αθηνών.

Θέρμανση: Αυτόνομη Φυσικού αερίου, Θέα: Καλή, Είδος κατασκευής: Μοντέρνο, Κατάσταση: Ανακαινισμένο, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Παρκέ, Κουφώματα: Αλουμινίου, Διπλά τζάμια, Ενεργειακή κλάση: Δ, Θέση: Διαμπερές, Προσόψεως, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10823, www.cityproperties.gr
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
60 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre)
étage
1° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 429 000
Efficacité énergétique
année de construction
2005
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur