Appartement 2 chambres excellent état, premier étage, Likavittos, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 260 000
3 chambres/pièces
70 m²
1 bain/douche
Étage 1
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 22/04/2024
Description

référence: 10617

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή του Λυκαβηττού και έχει μέγεθος 70 τ.μ. Κατασκευάστηκε το 1968 και ανακαινίστηκε το 2016. Διαθέτει 2 δωμάτια και βρίσκεται στον 1ο όροφο. Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει ανοικτή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία.

Το διαμέρισμα διαθέτει ασανσέρ και βεράντα, καθώς και πατάρι για αποθήκευση και πόρτα ασφαλείας για επιπλέον ασφάλεια. Επιπλέον, διαθέτει τέντες για προστασία από τον ήλιο. Η θέρμανση προέρχεται από κλιματιστικά και διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και μπόιλερ για ζεστό νερό. Η θέα από το διαμέρισμα είναι καλή.

Το διαμέρισμα είναι ελεύθερο και έτοιμο για να κατοικηθεί αμέσως. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και είναι κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς και καταστήματα, καθιστώντας το έναν ιδανικό τόπο διαβίωσης για όσους αναζητούν την άνεση και την πρακτικότητα.

Κατάσταση: Ανακαινισμένο, Βαμμένο, Τύπος δαπέδων: Παρκέ, Πλακάκι, Κουφώματα: Αλουμινίου, Διπλά τζάμια, Σίτες, Ενεργειακή κλάση: Πιστοποιητικό σε Εξέλιξη, Θέση: Γωνιακό, Διαμπερές, Προσόψεως, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Κατάλληλο για: Επαγγελματική χρήση, Επενδυτική χρήση, Φοιτητές, Χαρακτηριστικά: Επιτρέπονται κατοικίδια, Ηχομόνωνση, Φωτεινό, Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός, Κλίση: Επίπεδο, Ζώνη: Οικιστική, κωδικός ακινήτου: 10617, www.cityproperties.gr
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
70 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
1° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 260 000
Efficacité énergétique
année de construction
1968
état
Excellent / Rénové
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur