1/9

Maison individuelle 303 m², Aiantio, Salamina

Salamina
€ 625 000
5+ chambres/pièces
303 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 10/08/2024
Description

référence: W-02V2ET

Σε μια ήσυχη γωνιά του Αιαντείου, αυτή η όμορφη μονοκατοικία προσφέρει εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα και το βουνό. Το σπίτι αυτό διαθέτει τέσσερα επίπεδα, με τον πρώτο όροφο να περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο σαλονιού- κουζίνας, άνετης και φωτεινής κρεβατοκάμαρας και μπάνιου. Η σχεδίαση του εσωτερικού χώρου είναι λειτουργική, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια. Κατεβαίνοντας στο ισόγειο, συναντάμε γκαράζ - αποθήκη για την ευκολία των ιδιοκτητών, καθώς και μικρό κουζινάκι και κρεβατοκάμαρα με δικό της μπάνιο. Επίσης, υπάρχει χώρος για τη στάθμευση και δεύτερου αυτοκινήτου εξωτερικά στην αυλή του σπιτιού.
Στο ημι-υπόγειο, στη βορινή πλευρά του ακινήτου υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο, ενώ ο συγκεκριμένος χώρος καθώς και η πρόσβαση σε αυτόν είναι φιλικός σε ΑΜΕΑ.
Όλα τα επίπεδα είναι αυτόνομα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ανεξάρτητα διαμερίσματα γεγονός που δίνει τη δυνατότητα εκμετάλλευσης μέρους ή/ και ολόκληρου του ακινήτου.
Μια από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές αυτής της μονοκατοικίας είναι η σοφίτα-γκαρσονιέρα με εντυπωσιακή θέα στον κόλπο της Σαλαμίνας καθώς και τα άνετα μπαλκόνια περιμετρικά του σπιτιού, καθώς είναι και ο ιδανικός χώρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.
Συνολικά, αυτή η μονοκατοικία συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και εντυπωσιακή θέα, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια προνομιούχα κατοικία σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Σαλαμίνας.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

H Σαλαμίνα είναι ένα νησί που βρίσκεται στην καρδιά του Σαρωνικού κόλπου και συνδυάζει φυσική ομορφιά, ιστορικό παρελθόν και μεσογειακή ατμόσφαιρα. Ολα τα παραπάνω την καθιστούν έναν ελκυστικό προορισμό για όσους αναζητούν ένα νέο μέρος το οποίο θέλουν να αποκαλούν σπίτι τους. Αυτό το νησί διαθέτει παρθένες ακτές με αμμώδεις παραλίες και κρυστάλλινα νερά, ιδανικά για όσους εκτιμούν τη ζωή δίπλα στη θάλασσα. Η Σαλαμίνα χαρακτηρίζεται από τα ειδυλλιακά χωριά και τις παραθαλάσσιες ταβέρνες, προσφέροντας μια αυθεντική νότα του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής κουζίνας. Επιπλέον το νησί είναι γεμάτο ιστορία και αξιοθέατα, όπως το μνημείο της Μάχης της Σαλαμίνας, που αντικατοπτρίζει τον καθοριστικό της ρόλο στους ελληνοπερσικούς πολέμους. Επίσης κάθε χρόνο στη Σαλαμίνα φιλοξενούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ που γιορτάζουν την πλούσια κληρονομιά της. Αν ψάχνετε για ένα ακίνητο που να συνδυάζει ηρεμία και πολιτισμό, η Σαλαμίνα είναι μια μοναδική ευκαιρία να γίνεται κομμάτι ενός μεσογειακού παραδείσου.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
303 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
5
Bains/douches
3+
Meublé
Oui
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 625 000
Prix au m²
2 063 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1994
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+6 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur