Appartement 3 chambres deuxième étage, Floisvos, Palaio Faliro

Palaio Faliro
€ 2 500/mois
5 chambres/pièces
206 m²
3 bains/douches
Étage 2
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 09/05/2024
Description

référence: W-02VNEP

Ζήστε την κομψότητα αυτού του εξαιρετικού διαμερίσματος 206 τετραγωνικών μέτρων στο Παλαιό Φάληρο, που είναι τώρα διαθέσιμο για ενοικίαση μέσω της Engel & Volkers. Μόλις λίγα βήματα μακριά από την παραλία, αυτή η ιδιοκτησία εκπέμπει μια κλασική γοητεία που θυμίζει μια παλιά εποχή.

Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα που βρίσκεται στον 2ο όροφο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης καθώς αιχμαλωτίζει την ουσία της αρχιτεκτονικής κομψότητας . Καθώς εισέρχεστε μέσα στο σπίτι, σας υποδέχεται ένας ανοιχτός χώρος που φιλοξενεί το σαλόνι, ένα w.c. και την τραπεζαρία. Ένας διάδρομος δεξιά οδηγεί στο υπόλοιπο του διαμερίσματος, όπου θα βρείτε μια ευρύχωρη κουζίνα, ένα πρώην δωμάτιο υπηρεσίας που έχει μετατραπεί σε αποθήκη και ένα επιπλέον καθιστικό που μπορεί να χρησιμεύσει ως χώρος γραφείου.

Τα υψηλά ταβάνια δίνουν μια αίσθηση κλασικής γοητείας και η κεντρική θέρμανση Φυσικού αερίου την άνεση που χρειάζεται τους χειμερινούς μήνες. Οι μονάδες κλιματισμού εξασφαλίζουν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όλο το χρόνο, ενώ ο απαλός αέρας από τη θάλασσα που βρίσκεται κοντά προσθέτει μια νότα γαλήνης. Κάθε ένα από τα τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτιά διαθέτει το δικό του μπαλκόνι, και προσφέρει ένα ιδιωτικό καταφύγιο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό σημείο κοντά στη θάλασσα, στην αγορά του παλαιού φαλήρου καθώς και σε δημόσιες συγκοινωνίες.

Διαθέτει μια θέση Πάρκινγκ και κατόπιν συνεννόησης μπορεί να ενοικιαστεί και επιπλωμένο.
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
206 m²
chambres/pièces
5 (3 chambres, 2 autres), 3 bains/douches
étage
2° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 2 500/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1955
chauffage
Centralisé, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur