Appartement 3 chambres Κρήτης 13, 151 27, Μελίσσια, Orio Vrilission, Melissia

MelissiaΚρήτης 13, 151 27, Μελίσσια
€ 395 000
4 chambres/pièces
120 m²
3 bains/douches
Étage 0
Non Ascenseur
Annonce mise à jour le 15/06/2024
Description

référence: 683958

Κωδικός ακινήτου: 683958 - Μελίσσια Όριο Βριλησσίων Σισμανόγλειο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2008 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 18 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 395.000 €
Αυτή η εκπληκτική κατοικία βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία, στα όρια Μελισσίων-Μαρουσίου. Η προσεγμένη κατασκευή και οι πολυτελείς λεπτομέρειες της κατοικίας θα σας εντυπωσιάσουν από την πρώτη στιγμή.

Όταν μπείτε μέσα, θα σας καλωσορίσει ένα φιλόξενο καθιστικό με ένα ζεστό τζάκι, το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις κρύες χειμωνιάτικες βραδιές.Τα  υπνοδωμάτια είναι άνετα και ευρύχωρα, ενώ το master bedroom προσφέρει επιπλέον πολυτέλεια και ιδιωτικότητα.

Η λειτουργική ανεξάρτητη κουζίνα είναι ιδανική για να ετοιμάζετε νόστιμα γεύματα και να φιλοξενείτε τους αγαπημένους σας. Τα δρύινα πατώματα προσδίδουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε όλο το σπίτι, ενώ τα μπάνια και το WC προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για εσάς και την οικογένειά σας.

Αλλά το απόλυτο highlight αυτής της κατοικίας είναι ο υπέροχος κήπος. Με μια έκταση 190 τετραγωνικών μέτρων, ο κήπος προσφέρει έναν παράδεισο φυσικής ομορφιάς και γαλήνης. Είναι ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε τον ήλιο, να φυτέψετε λουλούδια ή να οργανώσετε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Συνεχίζοντας την περιγραφή, αυτή η κατοικία προσφέρει επίσης μια ευρύχωρη αποθήκη και μια άνετη θέση στάθμευσης για τα αυτοκίνητά σας. Επιπλέον, διαθέτει κεντρική θέρμανση και κλιματισμό για την άνετη διαβίωση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η τοποθεσία αυτής της κατοικίας είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, καταστήματα, σχολεία και μέσα μαζικής μεταφοράς. Επιπλέον, η κοντινή απόσταση από πάρκα και πράσινους χώρους προσφέρει τη δυνατότητα για υγιεινές δραστηριότητες στη φύση.

Αυτή η κατοικία είναι ιδανική για οικογένειες που αναζητούν άνετο και πολυτελές καταφύγιο με όλες τις ανέσεις. Είναι ένας χώρος που προσφέρει ηρεμία, αλλά και ευκαιρίες για κοινωνικές συναναστροφές και ψυχαγωγία.

Συνολικά, αυτή η κατοικία ενσαρκώνει την έννοια της πολυτέλειας, της άνεσης και της φιλοξενίας. Είναι ένας χώρος που θα σας καλωσορίσει και θα σας παρέχει την αίσθηση του σπιτιού, ενώ ταυτόχρονα θα σας προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία διαβίωσης.Τιμή: 395.000 € Συζητήσιμη

Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 -ΦΕΚ86/Α/11-4-2012. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.keyrealestate.gr
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
120 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 395 000
Efficacité énergétique
année de construction
2008
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur