1/5

Maison individuelle 109 m², neuve, Friligkianika, Kythira

Kythira
€ 240 000
3 chambres/pièces
109 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 14/08/2024
Description

référence: W-02VHRG

Στην περιοχή Αλοιζιάνικα των Κυθήρων, βρίσκεται η παραδοσιακή αυτή μονοκατοικία 109 τμ, κατασκευής 1900, σε οικόπεδο 320 τμ και με την καλύτερη θέα της περιοχής.
Το ακίνητο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια ,1 μπάνιο , ανοιχτούς χώρους, κήπο 200τμ, δεξαμενή νερού, ενώ βρίσκεται πλησίον του αεροδρομίου.

Η κατοικία χρήζει ανακαίνισης και με κατάλληλη διαμόρφωση ενδείκνυται και για τουριστική εκμετάλλευση.

Ένα αξιόλογο ακίνητο στην πανέμορφη ενδοχώρα των Κυθήρων!

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το νησί των Κυθήρων βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Αιγαίου Πελάγους, μεταξύ της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Είναι μέρος της περιφέρειας Αττικής στην Ελλάδα και βρίσκεται περίπου 12 ναυτικά μίλια νότια του νοτιοανατολικού άκρου της Πελοποννήσου.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το νησί των Κυθήρων ξεχωρίζει με το μοναδικό μείγμα ιστορίας, φυσικής ομορφιάς και αυθεντικού ελληνικού πολιτισμού. Οι μοναδικές παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά του νησιού το καθιστούν καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης. Τα υπέροχα χωριά του που χαρακτηρίζονται από τη βενετσιάνικη και βυζαντινή αρχιτεκτονική, προσφέρουν μια ματιά στο πλούσιο ιστορικό παρελθόν του. Η ήρεμη ατμόσφαιρα και τα σχετικά ανέγγιχτα τοπία των Κυθήρων τα ξεχωρίζουν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, προσφέροντας ένα γαλήνιο καταφύγιο για τους επισκέπτες.
Προσβασιμότητα: Παρά την απομονωμένη γοητεία του, το νησί των Κυθήρων είναι εύκολα προσβάσιμο με διάφορα μέσα μεταφοράς. Το νησί διαθέτει το δικό του αεροδρόμιο, το Εθνικό Αεροδρόμιο Κυθήρων, το οποίο προσφέρει πτήσεις εσωτερικού από την Αθήνα και άλλες ελληνικές πόλεις. Επιπλέον, ακτοπλοϊκές υπηρεσίες συνδέουν τα Κύθηρα με την ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και με άλλα κοντινά νησιά όπως η Κρήτη και τα Αντικύθηρα. Ο συνδυασμός αεροπορικής και θαλάσσιας προσβασιμότητας καθιστά βολικό το νησί τόσο για τους εγχώριους όσο και για τους διεθνείς ταξιδιώτες.
Επενδυτική Δυναμική:Το νησί των Κυθήρων αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη επενδυτική ευκαιρία για ιδιώτες ή επιχειρήσεις που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την αναπτυσσόμενη τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα. Ως ένας σχετικά ανεξερεύνητος προορισμός, υπάρχει άφθονο περιθώριο ανάπτυξης όσον αφορά τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
1
Ascenseur
Non
Superficie
109 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs vitrage / bois
  • Cheminée
  • Exposition externe
Informations sur les prix
Prix
€ 240 000
Prix au m²
2 202 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1950
  • État

    Nouveau / En construction
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+2 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur