Appartement 2 chambres premier étage, Kato Toumpa, Toumpa

Toumpa
€ 75 000
3 chambres/pièces
74 m²
1 bain/douche
Étage M
Balcon
Annonce mise à jour le 20/06/2024
Description

référence: 416548

Διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ανώγειο διαμέρισμα καθαρού εμβαδού 66,00τμ και μικτού 74,00τμ, επί της οδού Βιθυνίας στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η οικοδομή είναι κατασκευής 1979 σε οικόπεδο επιφανείας 235,35τ.μ..

Το διαμέρισμα έχει πρόσοψη στην οδό Βιθυνίας και αποτελείται από δύο δωμάτια, ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και μπάνιο.

Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρικές οδούς Μπότσαρη & Κ. Καραμανλή. Στην περιοχή υπάρχουν σχολεία, εγκαταστάσεις άθλησης, εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις υπηρεσιών.
Η περιοχή εξυπηρετείται επαρκώς από τις λεωφορειακές γραμμές 12 & 14 του ΟΑΣΘ με τις στάσεις να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα.
Η πρόσβαση οδικώς είναι εύκολη μέσω των Παπαναστασίου, Παπάφη και Λ Κ Καραμανλή.

Η τιμή πώλησης στην καταχώριση αναφέρεται στην τιμή πρώτης προσφοράς του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού για το ανωτέρω περιγραφόμενο διαμέρισμα κι ανέρχεται στο ποσό των 75.000€. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 (τελική ημερομηνία εγγραφής και κατάθεσης προκαταβολής στον αρμόδιο συμβολαιογράφο το αργότερο μέχρι: Τρίτη 25 Ιουνίου 2024).

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ προωθεί τη διαδικασία του ανωτέρω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού με εντολή της επισπεύδουσας κατ’ αποκλειστικότητα.

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κανένα νομικό ή πραγματικό ελάττωμα του/των πλειστηριαζόμενου ακινήτου και επομένως δεν φέρει καμία σχετική ευθύνη, κάθε δε ενδιαφερόμενος συμμετέχει στον πλειστηριασμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τα ακίνητα που πωλούνται μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δεν υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό τους και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εσωτερικές φωτογραφίες. Όλα τα στοιχεία που δημοσιεύονται προέρχονται από την σχετική προκήρυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, 2310 241 548 (09:00 – 17:00).
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
74 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
Rez-de-chaussée surélevée
autres caractéristiques
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 75 000
Efficacité énergétique
année de construction
1979
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur