Local commercial en Vente

Grévène
€ 71 000
59 m²
1 bain/douche
Annonce mise à jour le 14/05/2024
Description

référence: 416550

Διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ισόγειο κατάστημα καθαρού εμβαδού 56,04τ.μ. και μικτού 59,21τ.μ. επί της οδού Παύλου Μελά στα Γρεβενά.

Το κατάστημα είναι προσόψεως και αποτελείται από έναν κυρίως χώρο. Επικοινωνεί μέσω εσωτερικής σκάλας με την υπό στοιχεία Υ1 υπόγεια αποθήκη εμβαδού 56,04 τ.μ. η οποία αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και τουαλέτα.

Το κατάστημα βρίσκεται σε οδό παράλληλη της κεντρικής Ταλιαδούρη, 100μ από το Δημαρχείο και 200μ από την Πλατεία Αιμιλιανού. Βρίσκεται σε περιοχή με πολυώροφες οικοδομές με ισόγεια καταστήματα τοπικού ενδιαφέροντος. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης.
Η πρόσβαση οδικώς είναι εύκολη μέσω της οδού Ταλιαδούρη.

Η τιμή πώλησης στην καταχώριση αναφέρεται στην τιμή πρώτης προσφοράς του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού κι ανέρχεται στο ποσό των 71.000€. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 (τελική ημερομηνία εγγραφής και κατάθεσης προκαταβολής στην αρμόδια συμβολαιογράφο το αργότερο μέχρι: Παρασκευή 28 Ιουνίου).

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ προωθεί τη διαδικασία του ανωτέρω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού με εντολή της επισπεύδουσας κατ’ αποκλειστικότητα.

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ δηλώνει ότι δεν γνωρίζει κανένα νομικό ή πραγματικό ελάττωμα του/των πλειστηριαζόμενου ακινήτου και επομένως δεν φέρει καμία σχετική ευθύνη, κάθε δε ενδιαφερόμενος συμμετέχει στον πλειστηριασμό αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού προηγουμένως κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τα ακίνητα που πωλούνται μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δεν υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό τους και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εσωτερικές φωτογραφίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, 2310 241 548 (09:00 – 17:00).
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Local commercial
superficie
59 m²
chambres/pièces
1 bain/douche
nombre total étages
2 étages
autres caractéristiques
Exposition externe
Coûts
prix
€ 71 000
Efficacité énergétique
année de construction
2005
Options additionnelles

Contacter l'annonceur