Villa indépendante Κέρκυρα, Faiakes, Corfou

CorfouΚέρκυρα
€ 2 700 000
5 chambres/pièces
436 m²
3+ bains/douches
Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 05/05/2024
Description

référence: 48346

ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη (αποπερατώθηκε πριν λίγους μήνες), πολυτελής βίλα 5*, συνολικού εμβαδού 436 τ.μ. η οποία εκτείνεται σε 3 επίπεδα και βρίσκεται εντός οικοπέδου έκτασης 2007,63 τ.μ. και η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Κομμένου, την πιο κοσμοπολίτικη και πρεστίζ περιοχή του νησιού!!!
Αποτελείται από το ισόγειο 141,52 τ.μ. με εσωτερική πισίνα 23,67 τ.μ., θερμαινόμενη με υδρομασάζ. Γκαράζ, σύστημα αντλιών θερμότητας, ηλιακά θερμαινόμενο νερό, ηλιακά συστήματα για την κάλυψη μέρος του φωτισμού, αυτοματοποιημένο σύστημα με την διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ να τεθεί εντός γεννήτρια πετρελαίου, χώρος γυμναστηρίου, μπάνιου, δεξαμενών, μηχανοστασίου, δωμάτιο ιματιοθήκης, προσοψίων κλπ., βεστιάριο και δωμάτιο ξένων, προσωπικού κλπ. με μπάνιο καθώς και ασανσέρ ισογείου.
1ος όροφος: Σαλόνι με μπιλιάρδο, κουζίνα, τραπεζαρία, μεγάλη TV, 3D ηλεκτρικό τζάκι, δωμάτιο με εσωτερικό μπάνιο, κύρια είσοδος και ασανσέρ ορόφου .
2ος όροφος: Δωμάτιο με ξύλινο παρκέ δάπεδο και ξύλινη οροφή με εσωτερικό μπάνιο, δωμάτιο master με εσωτερικό μπάνιο και εσωτερική ντουλάπα, βεράντες από τρεις (3) πλευρές και ασανσέρ 2ου ορόφου.
Τα πορτοπαράθυρα είναι όλα αλουμινίου με τριπλά ενεργειακά τζάμια και έχουν θερμοδιακοπή.
Πρόκειται για μια εκπληκτική κατασκευή με υλικά αρίστης ποιότητας, μελετημένη μέχρι και την τελευταία της λεπτομέρεια!!!
Ένα τέτοιο ακίνητο αποτελεί επίσης μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή καθώς υπάρχει η δυνατότητα αξιοποίησής της για βραχυπρόθεσμη μίσθωση (πλατφόρμες AirBNB, booking, κλπ), με πολύ καλές αποδοχές, κυρίως κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
436 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3+ bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Piscine
Système TV avec parabole satellitaire
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 2 700 000
Efficacité énergétique
année de construction
2021
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur