Immeuble en Vente

CorfouΚέρκυρα
€ 550 000
5+ chambres/pièces
240 m²
3+ bains/douches

Remarque

Annonce mise à jour le 19/07/2024
Description

référence: 48366

Πωλείται συγκρότημα κατοικιών συνολικής έκτασης 240τ.μ. στην ευρύτερη περιοχή της Δασιάς, σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από την παραλία!!!
Το συγκρότημα αποτελείται από:
* Ισόγειο διαμέρισμα 100τ.μ. σε πολύ καλή κατάσταση το οποίο διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, τζάκι και κλιματιστικό και το οποίο χρησιμοποιούνταν κυρίως ως παραθεριστική κατοικία των ιδιοκτητών
* Ανακαινισμένο οροφοδιαμέρισμα 100τ.μ., το οποίο διαθέτει επίσης 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, τζάκι, κλιματιστικό, κουφώματα αλουμινίου και μπαλκόνι με περιμετρική θέα στην γύρω περιοχή και την θάλασσα στην περιοχή της Δασιάς το οποίο ενοικιάζεται σε πλατφόρμα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, έχοντας αποκομίσει εξαιρετικά σχόλια και υψηλή βαθμολογία από τους επισκέπτες
* Μεζονέτα 40τμ η οποία επικοινωνεί με εξωτερική σκάλα και η οποία χρήζει κάποιας ανακαίνισης.
Το κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται εντός οικοπέδου 1000τ.μ., εντός του οποίου υπάρχει επίσης μπάρμπεκιου, άνετο πάρκινγκ, οπωροφόρα δένδρα καθώς και πρόσβαση σε νερό από δημοτικό πηγάδι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.
Το εν λόγω ακίνητο, λόγω της τοποθεσίας του, της κατάστασης του αλλά και της δυνατότητας που προσφέρει - είτε ως εξοχική κατοικία ή ως εκμετάλλευση για ενοικίαση με πολύ καλές προοπτικές - αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή!!!
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Immeuble
Superficie
240 m²
Chambres/pièces
5+ chambres/pièces, 3+ bains/douches
Nombre total étages
2 étages
Utilisation actuelle du bâtiment
Résidentiel
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
Coûts
prix
€ 550 000
Options additionnelles

Contacter l'annonceur