Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Διάδρομος
Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Διάδρομος
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
1/25
Θέα από μπαλκόνι

Maison individuelle Πετροκέρασα, Petrokerasa, Kallindoia

KallindoiaΠετροκέρασα
€ 30 000
3 chambres/pièces
100 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 05/09/2024
Description

référence: 3064812

Κωδικός ακινήτου: 3064812 - Καλλίνδοια Πετροκέρασα ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. σε οικόπεδο 208 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1950 με ενεργειακή κλάση Η και διαθέτει θέα σε δάσος, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, πάρκινγκ, αποθήκη 30 τ.μ., κήπο, σκαλιά εισόδου, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 2 τ.μ. απόσταση από πόλη 50000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 39000 μέτρα - Τιμή: 30.000 €
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ Δήμου Λαγκαδά, Νομού Θεσσαλονίκης. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ TERRA & HOMES!!
Το γραφικό χωριό Πετροκέρασα χαρακτηρίζεται ως το Πήλιο του Νομού Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στα νότια του Νομού, στους πρόποδες του όρους Ομβριανός σε 600 μέτρα υψόμετρο και μόλις 45 λεπτά από την Θεσσαλονίκη.  Είναι ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με τις πετρόκτιστες οικίες και τα γραφικά δρομάκια που κερδίζει τους επισκέπτες λόγω της αρχιτεκτονικής του, της πλούσιας βλάστησης και φυσικά λόγω των φιλόξενων κατοίκων του.

Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σημείο εντός οικισμού ,εντός σχεδίου και εντός ζώνης. Το κτίσμα έχει συνολικό εμβαδόν 100 τμ(70 τμ κύριοι χώροι και 30 τμ αποθήκη στο ισόγειο). Η κατασκευή είναι του 1950 και είναι κατασκευασμένο από ΠΕΤΡΑ. Στον κύριο όροφο βρίσκουμε τα δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, το σαλόνι και την κουζίνα. Στον κάτω όροφο βρίσκουμε την άνετη αποθήκη. Το κτίσμα βρίσκεται σε οικόπεδο 208 τμ το οποίο επιτρέπει την δημιουργία λαχανόκηπου, εξωτερικού μπάρμπεκιου και χώρου αναψυχής. Λόγω σημείου, προτείνεται ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, εστιατορίου, τουριστικά είδη, καφέ κα.
Είναι πρόταση ακινήτου για τους λάτρεις της παράδοσης και της πετρόκτιστης αρχιτεκτονικής μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον απόλυτης ομορφιάς και αρμονίας.
Τα τελευταία χρόνια αποτελεί και τόπο μόνιμης κατοικίας πολλών Θεσσαλονικέων που επιθυμούν ένα πιο ήρεμο τρόπο ζωής μακρυά από την πολύβουη πόλη και ταυτόχρονα μερικά χιλιόμετρα μόνο από αυτήν.
ΧΡΗΖΕΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée surélevée
Ascenseur
Non
Superficie
100 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs vitrage / bois
  • Exposition externe
Informations sur les prix
Prix
€ 30 000
Prix au m²
300 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Η

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur