1/18

Maison individuelle 291 m², excellent état, Centre, Pikermi

Pikermi
€ 580 000
5 chambres/pièces
291 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 21/08/2024
Description

référence: W-02UNKO

Αυτό το όμορφο σπίτι βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Ντραφίου, μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πλατεία της Πεντέλης, και προσφέρει ένα γαλήνιο καταφύγιο με εκπληκτική θέα από κάθε επίπεδο. Διαθέτοντας άμεση πρόσβαση στις ανέσεις των βορείων προαστίων, αυτή η κατοικία συνδυάζει άψογα την ηρεμία με την ευκολία.
Μπαίνοντας στο ισόγειο, θα σας υποδεχτεί ένα ζεστό και φιλόξενο καθιστικό-τραπεζαρία, με παραδοσιακό τζάκι που αποπνέει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Η ευρύχωρη και καλά εξοπλισμένη κουζίνα χρησιμεύει ως η καρδιά του σπιτιού, παρέχοντας άφθονο χώρο για μαγειρικές επιδόσεις. Επιπλέον, ένα επιπλέον δωμάτιο σε αυτό το επίπεδο προσφέρει ευελιξία, ιδανικό για χρήση ως γραφείο ή υπνοδωμάτιο επισκεπτών.
Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, το καθένα με τη δική του μοναδική αισθητική. Δύο υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα κοινό μπάνιο, ενώ τα άλλα δύο προσφέρουν άνεση και ιδιωτικότητα με τα δικά τους μπάνια. Ένα από τα υπνοδωμάτια διαθέτει σοφίτα, ιδανική για χρήση ως επιπλέον υπνοδωμάτιο ή γραφείο, προσθέτοντας προσαρμοστικότητα στη διαρρύθμιση.
Κατεβαίνοντας στο υπόγειο, θα ανακαλύψετε άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ένα μεγάλο γκαράζ που φιλοξενεί δύο αυτοκίνητα και επιπλέον χώρο κατάλληλο για γυμναστήριο ή playroom, καλύπτοντας διάφορες ανάγκες του τρόπου ζωής.
Στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του ακινήτου περιλαμβάνεται μια γεώτρηση που χρησιμοποιείται για την άρδευση του κήπου και την πλήρωση της πισίνας, καθώς και μια γεννήτρια ρεύματος που ενεργοποιείται αυτόματα κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και ηρεμία, ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν ηρεμία και ποιότητα στην καθημερινή τους ζωή, αυτό το υπέροχο σπίτι προσφέρει ένα αρμονικό μείγμα ειρηνικού περιβάλλοντος και εύκολης πρόσβασης σε βασικές ανέσεις και υπηρεσίες.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη και να ανακαλύψετε το τέλειο καταφύγιο για τις ανάγκες της οικογένειάς σας

Το Ντράφι είναι ένα από τα πιο όμορφα και πράσινα προάστια της Αττικής, χτισμένο στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Με εξαιρετική ρυμοτομία και μοναδική θέα αποτελεί ιδανικό τόπο διαμονής που συνδυάζει μία αναζωογονητική καταπράσινη περιοχή με μεγάλους δρόμους και πολυτελείς μονοκατοικίες. Πόλος έλξης για λάτρεις της φύσης, της πεζοπορίας αλλά και για τον καταρράχτη επί της οδού Αχαιών, μόλις 50 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο. Η περιοχή έχει γνωρίσει μεγάλη οικιστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια λόγω της εξαιρετικής τοποθεσίας που δίνει εύκολη πρόσβαση σε κεντρικά εμπορικά σημεία, στην Αττική Οδό και το Μετρό, στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και στο λιμάνι της Ραφήνας. Σε απόσταση αναπνοής από τις παραλίες της νοτιοανατολικής Αττικής. Χαρακτηρίζεται ως «Πρότυπος Πολιτεία» και προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο διαβίωσης και άνεσης.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
291 m²
Chambres/pièces
5
Chambres
4
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Piscine
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 580 000
Prix au m²
1 993 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1995
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+15 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur