Duplex 160 m², Stalos, Nea Kidonia

Nea Kidonia
€ 275 000
5+ chambres/pièces
160 m²
3 bains/douches
Balcon
Annonce mise à jour le 15/05/2024
Description

référence: EK-6690613

Διαμέρισμα-Μεζονέτα, 4 υπνοδωματίων εμβαδού 160 τ.μ. , Α΄και Β΄ορόφου τριώροφης οικοδομής κτισμένης σε οικόπεδο 510 τ.μ., είναι διαθέσιμη προς πώληση σε εξαιρετικό σημείο στην περιοχή του κάτω Στάλου.
Η διαρρύθμιση των χώρων έχει ως εξής:
Στον πρώτο όροφο θα συναντήσετε, μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο το σαλόνι με την τραπεζαρία, την κουζίνα που χωρίζεται πολύ έξυπνα από τον ενιαίο με την εσωτερική σκάλα, 2 υπνοδωμάτια, ένα wc και ένα μεγαλύτερο μπάνιο με μπανιέρα.
Στον δεύτερο όροφο θα ανεβείτε από την ξύλινη, εσωτερική σκάλα.Εκεί θα δείτε έναν χώρο ο οποίος έχει διαμορφωθεί σε καθιστικό με υπέροχη θέα και πρόσβαση στην μεγάλη βεράντα του σπιτιού, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με μπανιέρα.
Σε ολόκληρο το σπίτι- και στους δυο ορόφους -υπάρχουν περιμετρικά μπαλκόνια.Στην βόρεια πλευρά η θέα είναι καταπληκτική και ανεμπόδιστη στη θάλασσα, από το νησί των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τα Χανιά.
Η περιοχή του Σταλού βρίσκεται σε απόσταση 7 χλμ. από το κέντρο των Χανίων, πολύ κοντά σε παράλιες ,στάσεις λεωφορείων, επιχειρήσεις εστίασης αλλά και διαφόρων ειδών εμπορικά καταστήματα.
Ειναι ένα ακίνητο που πραγματικά αξίζει να επενδύσετε διότι με μια ελαφριά ανακαίνιση μπορεί να γίνει το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
160 m²
chambres/pièces
5+ (4 chambres, 2 autres), 3 bains/douches
nombre total étages
2 étages
autres caractéristiques
Balcon
Coûts
prix
€ 275 000
Efficacité énergétique
année de construction
1988
Classe énergétique
Η
Options additionnelles

Contacter l'annonceur