1/2

Vous souhaitez plus de photos ?

Demander des photos à l'annonceur

Terrain constructible en Vente

Oreokastro
€ 150 000
284 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 23/08/2024
Description

référence: W-02UYJX

Στο Ωραιόκαστρο στην όμορφη περιοχή του Παλαιοκάστρου βρίσκεται αυτό το άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 284 τ.μ. με ΣΔ 0,67 και ΠΚ 60% . Σε σημείο πολύ κοντά σε κάθε είδους εξυπηρέτηση ( σχολεία, συγκοινωνία, καταστήματα, εστίαση ) κοντά σε κεντρικές οδούς αλλά προσφέροντας παράλληλα την αίσθηση της ηρεμίας και της ιδιωτικότητας. Με Ανατολικό προσανατολισμό και σε ανοιχτό σημείο παρέχει θέα προς τον Νότο και αποτελεί μοναδική επιλογή για ανθρώπους που επιθυμούν να δημιουργήσουν την κατοικία των ονείρων τους.

Το Ωραιόκαστρο είναι προάστιο της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Θεσσαλονίκης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Ωραιόκαστρο αποτελεί ένα δήμο που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί έντονη πληθυσμιακή και οικιστική ανάπτυξη. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής είναι η Λίμνη του Ωραιοκάστρου που εκτείνεται σε 60 στρέμματα και περικλείεται από πράσινο. Επίσης, στην περιοχή βρίσκεται και το Δημοτικό Γυμναστήριο “Κονταξοπούλειο” Ολυμπιακών προδιαγραφών.
Προσβασιμότητα: Το Ωραιόκαστρο βρίσκεται μόλις 11 χλμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι προσβάσιμο μέσω της οδού Θεσσαλονίκης. Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί την περιοχή συνδέοντας τη με το κέντρο, το Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης αλλά και άλλες περιοχές.
Επενδυτική Δύναμη: Το Ωραιόκαστρο διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας, προσελκύοντας κυρίως οικογένειες που αναζητούν την ηρεμία μακριά από το κέντρο της πόλης.
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Terrain constructible
Superficie
284 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Autres caractéristiques
  • Exposition est
Informations sur les prix
Prix
€ 150 000
Prix au m²
528 €/m²
Options additionnelles

Contacter l'annonceur