1/3

Terrain agricole en Vente

Toroni
€ 130 000
3 741 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 22/08/2024
Description

référence: 1-1271

Κωδικός ακινήτου: 1-1271 - Τορώνη Συκιά Αγιος Γεωργιος ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 3741 τ.μ. Διαθέτει πρόσοψη 55 μέτρα, βάθος 70 μέτρα Τιμή: 130.000 €
Το εξαιρετικό αυτό ακίνητο βρίσκεται στην ομορφη περιοχή της Συκιά, στον Άγιο Γεώργιο. Ένα ιδανικό κομμάτι γης, με επιφάνεια 3741 τ.μ., το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί για κατασκευή οποιουδήποτε τύπου κατοικίας. Το αγροτεμάχιο διαθέτει πρόσοψη 55 μέτρα και βάθος 70 μέτρα, προσφέροντας άφθονο χώρο για την κατασκευή του ονειρικού σας σπιτιού.

Το ακίνητο διαθέτει ήδη ένα αρχικό σχέδιο κατασκευής, το οποίο περιλαμβάνει κοντάρια από αντισεισμικό υλικό, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια της κατασκευής σας. Επιπλέον, είναι ήδη περιφραγμένο, προσφέροντας ιδιωτικότητα και ασφάλεια στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες.

Απολαύστε την εξαιρετική θέα προς το βουνό , απολαμβάνοντας την ηρεμία και την ηρεμία που προσφέρει η περιοχή . Ανακαλύψτε τον ιδανικό τρόπο για να δημιουργήσετε το ονειρικό σας σπίτι σε αυτό το μαγευτικό κομμάτι γης. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.

Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.


Sithon Real Estate

Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη

Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής

ΤΚ: 63072

Κινητό: 6907859220 whats up/viber

Email : sithon.realestate@gmail.com
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Terrain agricole
Superficie
3 741 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Informations sur les prix
Prix
€ 130 000
Prix au m²
35 €/m²
Options additionnelles

Contacter l'annonceur