1/25

Maison individuelle Επαρχιακή Οδός Αγγελιανά-Ελεύθερνα, Ελευθέρνα 74052, Eleutherna, Arkadi

ArkadiΕπαρχιακή Οδός Αγγελιανά-Ελεύθερνα, Ελευθέρνα 74052
€ 350 000
5+ chambres/pièces
245 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 24/08/2024
Description

référence: OH0637

Αυτή η παραδοσιακή πέτρινη κατοικία 245μ² βρίσκεται σε οικόπεδο 364μ² στο χωριό Ελεύθερνα στο Ρέθυμνο. Το χωριό έχει πολλά καφέ και ταβέρνες και φιλοξενεί το νέο ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΝΑΣ όπου μπορείτε να μάθετε για το αρχαίο χωριό και να δείτε πολλά από τα αρχαιολογικά ευρήματα που ανακαλύφθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Το αρχικό, παλιό, πέτρινο κτίριο ανακαινίστηκε το 2008. Αυτό το ακίνητο είναι γεμάτο από στοιχεία κρητικής πέτρας με τοξωτές εισόδους σε όλους τους χώρους διαβίωσης, τις πόρτες και τους τοίχους. Περαιτέρω ενημερώσεις και ανακαινίσεις, για την αύξηση του μεγέθους του ακινήτου, ολοκληρώθηκαν το 2016. Κατά την τελευταία ανακαίνιση προστέθηκαν στο ακίνητο δύο ξεχωριστά στούντιο (συνολικά 64μ²), το καθένα με τη δική του ιδιωτική είσοδο, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό και μπάνιο. Το κάτω στούντιο έχει πρόσβαση στην αυλή με χώρους καθιστικού & υπαίθριο μπάρμπεκιου και το επάνω στούντιο έχει τη δική του ιδιωτική βεράντα με πρόσβαση και στην αυλή.

Η κύρια κατοικία (181m²) είναι σε δύο επίπεδα με δική της ανεξάρτητη είσοδο και κλειστές, πλακόστρωτες αυλές τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του ακινήτου.

Στο ισόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος καθιστικού/κουζίνας/τραπεζαρίας και μπάνιο, με πρόσβαση στην πίσω αυλή. Επιπλέον, ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και ξεχωριστή πρόσβαση στην πίσω αυλή.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο επιπλέον υπνοδωμάτια. Το ένα με τη δική του ιδιωτική βεράντα και κοινόχρηστο μπάνιο. Αυτό το επίπεδο προσφέρει ένα δεύτερο καθιστικό που περιβάλλεται από μεγάλα αναδιπλούμενα παράθυρα για να απολαύσετε τη γύρω θέα και το καλοκαιρινό αεράκι. Η πρόσβαση στον πρώτο όροφο γίνεται μέσω εσωτερικής και εξωτερικής σκάλας. Οι εξωτερικές σκάλες σας οδηγούν στην πλακόστρωτη αυλή, όπου μπορείτε να βρείτε πολλούς χώρους καθιστικού/τραπεζαρίας καθώς και έναν υπαίθριο χώρο μπάρμπεκιου.

Το ακίνητο διαθέτει κεντρική θέρμανση με ξύλα και κλιματισμό σε όλα τα υπνοδωμάτια.

Αυτό το ακίνητο έχει δυνατότητες εισοδήματος από ενοικίαση και προσφέρει αρκετό χώρο για την κατασκευή πισίνας, εάν χρειαστεί.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
245 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
5
Bains/douches
3+
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 350 000
Prix au m²
1 429 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Η

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur