1/13

Maison individuelle Επαρχιακή Οδός Φηρών-Όρμου Περίσσης 84700, Thira, Santorin

SantorinΕπαρχιακή Οδός Φηρών-Όρμου Περίσσης 84700
€ 680 000
5+ chambres/pièces
220 m²
3 bains/douches
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 24/08/2024
Description

référence: K0179

Αποκλειστική ευκαιρία: Πολυτελής μονοκατοικία με εκπληκτική πανοραμική θέα στη Σαντορίνη - Θήρα, Βόθωνας. Αυτή η εντυπωσιακή κατοικία 220 τ.μ. διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το 1 κύριο υπνοδωμάτιο, και έχει σχεδιαστεί με απόλυτη φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική και τα υψηλής ποιότητας φινιρίσματα καθιστούν αυτό το σπίτι ένα πραγματικό στολίδι.

Απολαύστε το ευρύχωρο καθιστικό με 2 σαλόνια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και 3 κομψά μπάνια. Η αυτόνομη θέρμανση και ο κλιματισμός εξασφαλίζουν τη βέλτιστη άνεση όλο το χρόνο. Η ήσυχη και φωτεινή ατμόσφαιρα του σπιτιού σας προσκαλεί να χαλαρώσετε.

Η μοναδική γωνιακή τοποθεσία προσφέρει ασύγκριτη πανοραμική θέα στο περιβάλλον. Οι μεγάλες βεράντες και οι τέντες σας προσκαλούν να απολαύσετε τον ήλιο και να θαυμάσετε τη θέα της Σαντορίνης. Τα υψηλής ποιότητας ξύλινα κουφώματα, τα διπλά τζάμια και το δάπεδο με πλακάκια προσδίδουν στο σπίτι μια κομψή και διαχρονική ατμόσφαιρα.

Άλλες παροχές περιλαμβάνουν αποθήκη, ηλιακό θερμοσίφωνα και άδεια για την κατοχή κατοικίδιων ζώων. Το σπίτι βρίσκεται σε κατοικημένη ζώνη και η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω ενός ασφαλτοστρωμένου δρόμου. Είναι ιδανικό ως επενδυτικό ακίνητο και σας προσφέρει πολλές δυνατότητες.

Η 3όροφη κατοικία έχει συνολική επιφάνεια 120 τ.μ. στις βεράντες, οι οποίες προσφέρουν εκπληκτική πανοραμική θέα. Τα 4 υπνοδωμάτια, τα 2 μπάνια και η δυνατότητα κατασκευής ενός τρίτου μπάνιου με τζακούζι στην κύρια κρεβατοκάμαρα προσφέρουν αρκετό χώρο για την οικογένεια και τους επισκέπτες. Το ενιαίο σαλόνι, η μοντέρνα κουζίνα και η τραπεζαρία δημιουργούν έναν φιλόξενο και αρμονικό χώρο διαβίωσης. Επιπλέον, υπάρχει ένας εσωτερικός ημιώροφος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή δεύτερο καθιστικό.

Το σπίτι διαθέτει εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου και πόρτες ασφαλείας για την ιδιωτικότητα και την ασφάλειά σας. Δύο ξεχωριστά εξωτερικά δωμάτια με δική τους αυλή σε άλλο επίπεδο προσφέρουν επιπλέον χώρο και ανεξαρτησία. Αυτά τα δωμάτια έχουν τη δική τους πόρτα εισόδου και προσφέρουν πολλές δυνατότητες χρήσης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό σπίτι. Με τιμή 680.000 ευρώ, αποτελεί μια επένδυση στην πολυτέλεια και την άνεση στη Σαντορίνη. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια προβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Superficie
220 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
4
Bains/douches
3
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Chauffage
Collectif, alimentation électrique
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 680 000
Prix au m²
3 091 €/m²
Efficacité énergétique
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif, alimentation électrique
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+10 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur