1/10

Terrain non constructible en Vente

KefaloniaΚουνοπετρα, Cephalonia, Greece
€ 480 000
10 254 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 21/06/2024
Description

référence: 1-1607

Κωδικός ακινήτου: 1-1607 - Κεφαλονιά Παλλική Ληξούρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο επίπεδο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 10254 τ.μ. Διαθέτει νερό, ρεύμα απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα Τιμή: 480.000 € (Κωδικός γραφείου ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ-ΛΗΞΟΥΡΙ-KEFALONIA-GREECE)
Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχες του νησιού κοντά στην μαγευτική παραλία Κουνόπετρα και λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ληξούρι βρίσκεται αυτό το πανέμορφο προνομιακό οικόπεδο συνολικής έκτασης 10.254 τ.μ.Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και προσφέρει εκπληκτική θέα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου Πελάγους και το γύρω εξοχικό τοπίο, συνδυάζοντας αρμονικά την ηρεμία με τη φυσική  ομορφιά. Πρόκειται για ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική ευκαιρία να κατασκευάσουν ξενοδοχειακό συγκρότημα ή συγκρότημα με βίλλες.

Ο τόπος πλούσιος σε βλάστηση  και φυσική ομορφιά αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση. Η ιδιοκτησία επωφελείται από την εγγύτητα της από τη θάλασσα και αποτελεί μια ιδανική επενδυτική πρόταση, καθώς στην περιοχή που βρίσκεται σε ιδιαίτεη άνθηση έχουν αναπτυχθεί ξενοδοχειακά συγκροτήματα, πολυτελείς βίλες και τουριστικά καταστήματα.
Το Ληξούρι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κεφαλονιάς μετά το Αργοστόλι με το οποίο συνδέεται και ακτοπλοϊκώς με συχνά δρομολόγια. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και παραδοσιακή πόλη με  πολλά αξιοθέατα, που διαθέτει πλήθος καταστημάτων, εστιατορίων και τουριστικών ανέσεων.


Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Terrain non constructible
Superficie
10 254 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Autres caractéristiques
  • Exposition sud, ouest
Informations sur les prix
Prix
€ 480 000
Prix au m²
47 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+7 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur