Appartement 2 chambres Αριστείδου 142-144, Centre, Kallithéa

KallithéaΑριστείδου 142-144
€ 165 000
3 chambres/pièces
95 m²
2 bains/douches
Étage 2
Ascenseur
Annonce mise à jour le 23/05/2024
Description

référence: 1-1017


Πωλείται διαμέρισμα 95 τ.μ. στον 2ο όροφο, προσόψεως και διαμπερές, στην Καλλιθέα, στα νότια προάστια. Κατασκευασμένο το 1977,  αυτό το φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με μπαλκόνι, WC και λουτρό. Όλοι οι χώροι του διαμερίσματος πλημμυρίζουν από φυσικό φως χάρη στον νότιο προσανατολισμό του. Το διαμέρισμα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με σίτες, πόρτα ασφαλείας και άνετα μπαλκόνια μπροστά και πίσω, ιδανικά για καθημερινή χρήση.
Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται κοντά σε σταθμό ΗΣΑΠ και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς, προσφέροντας άμεση και εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους κατάστημα και υπηρεσία. Το διαμέρισμα απαιτεί λίγα χρήματα για ανακαίνιση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Είναι κατάλληλο όχι μόνο για κατοικία αλλά και για επαγγελματική χρήση (όχι κατάστημα), καθιστώντας το μια ευέλικτη επιλογή για πολλαπλές χρήσεις.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το διαμέρισμα σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Καλλιθέας, ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια ή επενδυτές. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επίσκεψης, επικοινωνήστε μαζί μας. Για την υπόδειξη του ακινήτου προβλέπεται η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
95 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
2° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 165 000
charges de copropriété
€ 30/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1977
chauffage
Centralisé, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur