Appartement 2 chambres excellent état, deuxième étage, Centre Historique, Thessalonique - Centre

Thessalonique - Centre
€ 7 500/mois
3 chambres/pièces
80 m²
1 bain/douche
Étage 2
Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 23/05/2024
Description

référence: 345115

Ένα πλήρως ανακαινισμένο, γαλήνιο, χειροποίητο διαμέρισμα που βρίσκεται σε έναν από τους πιο αριστοκρατικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, τη Λεωφόρου Νίκης.

Ιδανικό για μικρές οικογένειες και ζευγάρια, το διαμέρισμα προσφέρει ζεστή θέα στη θάλασσα και άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Το διαμέρισμα παρέχει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για μια αναζωογονητική διαμονή. Αυτό το μέρος θα μπορούσε να είναι το σπίτι του παραδείσου στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο όροφο. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με κρεβάτι queen size, το ένα εκ των οποίων έχει τοποθετημένη ντουλάπα με μεγάλη αποθήκη. Το σαλόνι, εξοπλισμένο με τον πιο απαλό γωνιακό καναπέ της αγοράς, προσφέρει συγκλονιστική άνεση απολαμβάνοντας τη θαλασσινή αύρα και τη θέα. Με τον ευρύχωρο χώρο εργασίας του και το Διαδίκτυο οπτικών ινών 200mbps, είναι επίσης ιδανικό για εξ αποστάσεως εργασία και για μακροχρόνιους ενοικιαστές.

Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο περιβάλλον, πρακτικό και βολικό. Διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζονται για μια ξεκούραστη διαμονή, όπως πλυντήριο ρούχων, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Οι μπαλκονόπορτες είναι διπλά τζάμια, γεγονός που ελαχιστοποιεί τυχόν θόρυβο που προέρχεται από το εξωτερικό, διατηρώντας παράλληλα τη θερμοκρασία δωματίου.

Αφιερώστε λίγο πίσω σας όλα τα βάρη και εκτιμήστε την τροπική όαση που προσφέρεται στο κατώφλι σας πριν βγείτε για να εξερευνήσετε την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
80 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
2° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Coûts
prix
€ 7 500/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
état
Excellent / Rénové
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur