Διάδρομος
Σαλόνι
Ypnodomatio
Saloni
Ypnodomatio
Diadromos
Ypnodomatio
Yparxe anthropoy
Saloni
Saloni
Saloni
Koyzina
Koyzina
Ypnodomatio
W.C
Κουζίνα
Διάδρομος
Ασανσέρ
1/23
Διάδρομος
Σαλόνι

Appartement 4 chambres El Greco, Omonoia, Centre d'Athènes

Centre d'AthènesEl Greco
€ 285 000
4 chambres/pièces
103 m²
1 bain/douche
Étage 4
Ascenseur
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 31/08/2024
Description

référence: 831206


Κωδικός ακινήτου: 831206 - Κέντρο Ομόνοια ΠΩΛΕΙΤΑΙ πολυλειτουργικό, πλήρως ανακαινισμένο με διαμέρισμα 103 τ.μ., 4ου ορόφου το οποίο ικανοποιεί τις απαιτήσεις της σύγχρονης εργασίας και ταυτόχρονα εξασφαλίζει όλες τις ανέσεις για κατοικία. 4 καθαρά σχεδιασμένοι φωτεινοί, ευάεροι χώροι, αρκετά μεγάλοι για έπιπλα γραφείου, ντουλάπια αρχειοθέτησης και μερικά ράφια μπορούν να μετατραπούν σε 2 υπνοδωμάτια αφού διαθέτουν μεγάλα συρόμενα παράθυρα. Ένα ευρύχωρο σαλόνι συνδυάζεται άψογα με το χώρο του γραφείου. Ενώ είναι ενιαίος χώρος, χωρίς τοίχο ή διαχωριστικό, μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο την πρακτικότητα όσο και την χαλάρωση. Διαθέτει επίσης ένα μικρό κουζινάκι και ένα μικρό σύγχρονο μπάνιο με ντους . Στο μπάνιο τα δάπεδα αποτελούνται από laminate ενώ οι υπόλοιποι χώροι από πλακάκι.
Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φως να πλημμυρίζει τον χώρο. Χαρακτηριστικό ακίνητο της αστικής ζωής, κοντά σε Π. Τσαλδάρη, πλατεία Ομονοίας, Κουμουνδούρου, Κοτζιά, Πανεπιστημίου, Σταδίου και στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ. Πλησίον όμορφων καταστημάτων, καφετεριών και εστιατορίων μόλις μια βόλτα μακριά. Σε απόσταση 300m από το σταθμό μετρό Ομόνοιας. Ιδανικό για μικτή χρήση οικίας και επαγγελματική - Τιμή: 285.000€

*Η αναγραφόμενη διεύθυνση είναι κατά προσέγγιση **Το γραφείο "THESIS" παρέχει γρήγορη ανταπόκριση στις αναζητήσεις σας αποτελεσματικά. Καλέστε από 09.00 το πρωί ως 20.00 το βράδυ στο 210-9951555, ενώ για άμεση υπόδειξη ακινήτου, εντός της ημέρας όπου είναι εφικτό, καλέστε: 6942500088 η στείλτε μας με email την ζήτησή σας : info@thesisrealestate.gr *** Κατά την υπόδειξη του ακινήτου χρειάζεται να υποδεικνύεται η ταυτότητα σας σύμφωνα με τον νόμο Ν.4072/2012 . **** Το γραφείο μας λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της ελληνικής νομοθεσίας. Ευχαριστούμε για την προτίμηση.
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
4
Ascenseur
Oui
Superficie
103 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
4
Bains/douches
1
Meublé
Oui
Balcon
Non
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 285 000
Prix au m²
2 767 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Ε

Découvrez chaque recoin de la propriété
+20 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur