Appartement 2 chambres neuf, premier étage, Centre, Eleftherio-Kordelio

Eleftherio-Kordelio
€ 155 000
3 chambres/pièces
85 m²
1 bain/douche
Étage 1
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 24/05/2024
Description

référence: W-02VXSJ

Εντυπωσιακό διαμέρισμα στον 1ο όροφο, συνδυάζοντας το μοντέρνο design με την πρακτικότητα του χώρου, προσφέροντας μια ζωή γεμάτη απόλαυση και άνεση.
Με μια επιφάνεια 85 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άνετους εσωτερικούς χώρους που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη. Διαθέτει δύο φωτεινά υπνοδωμάτια που προσφέρουν άνεση και ηρεμία, ένα κομψό μπάνιο και μια λειτουργική κουζίνα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές μαγειρικής και φιλοξενίας.
Με μία θέση στάθμευσης και μια αποθήκη, θα έχετε την απόλυτη ευκολία για να οργανώσετε τα πράγματά σας, ενώ το μπαλκόνι προσφέρει μια εκπληκτική θέα προς την πόλη, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ψυχαγωγία.
Ζήστε την απόλυτη αστική εμπειρία στον Εύοσμο, σε ένα διαμέρισμα που συνδυάζει την αστική ζωή με την άνεση και την πρακτικότητα.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Ο Εύοσμος βρίσκεται δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.
Ο µέσος όρος ηλικίας των δηµοτών του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού είναι τα 34,6 χρόνια, γεγονός που μαρτυρά πως και στην περιοχή του Ευόσμου κατοικούν άνθρωποι νέοι σε ηλικία που προσφέρουν στην περιοχή ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης.
Προσβασιμότητα: Ο Εύοσμος βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.
Επενδυτική Δύναμη: Η ευνοϊκή θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
85 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
1° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Système TV avec parabole satellitaire
Jardin commun
Coûts
prix
€ 155 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur