Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Ύπαρξη ανθρώπου
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
W.C
Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Κουζίνα
1/25
Εξωτερικός χώρος
Ύπαρξη ανθρώπου

Maison individuelle Αγίας Αικατερίνης, 200 06, Βέλο, Krines, Velo

VeloΑγίας Αικατερίνης, 200 06, Βέλο
€ 350 000
5+ chambres/pièces
300 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 05/09/2024
Description

référence: 643005

Κωδικός ακινήτου: 643005 - Βέλο Ελληνοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 5400 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 5 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1993 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, BBQ, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 6000 μέτρα απόσταση από πόλη 8000 μέτρα απόσταση από χωριό 2500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 10000 μέτρα - Τιμή: 350.000 €
Αυτό το εξαιρετικό σπίτι στην πλαγιά του λόφου πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο παρέχει εκπληκτική πανοραμική θέα σε όλη τη γύρω περιοχή μέχρι τη θάλασσα. Το κτίριο 300m² χωρίζεται σε τρεις κατοικίες.
Το ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων έχει ένα ευρύχωρο ενιαίο σαλόνι-τραπεζαρία με διπλανή κουζίνα και ένα μπάνιο.
Το διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο διαθέτει μια εντυπωσιακή, μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα 360 μοιρών και έχει ένα ευρύχωρο ενιαίο σαλόνι-τραπεζαρία με μαρμάρινο τζάκι και ανοιχτή κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
Το μεσαίο επίπεδο είναι ένα ακόμη ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, που χρησιμοποιείται σήμερα για αποθηκευτικό χώρο. Έχει μεγάλα μπαλκόνια και πανοραμική θέα.
Ένας επιπλέον ξενώνας με ένα μπάνιου βρίσκεται πίσω από τον χώρο του κλειστού γκαράζ μαζί με το βοηθητικό δωμάτιο που περιλαμβάνει τον καυστήρα για την κεντρική θέρμανση, το σύστημα φιλτραρίσματος νερού και τη δεξαμενή πετρελαίου.
Το οικόπεδο είναι περιφραγμένο και περιλαμβάνει πισίνα, υπαίθριο κιόσκι μπάρμπεκιου με παραδοσιακό φούρνο, καθώς και πλήρεις εγκαταστάσεις κουζίνας. Δίπλα σε αυτό βρίσκεται μια πέργκολα με άφθονο χώρο για υπαίθρια τραπεζαρία και διασκέδαση. Η πισίνα δεν έχει χρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται κάποια ανακαίνιση. Στο υπόλοιπο του κήπου υπάρχουν ελαιόδεντρα, εσπεριδοειδή και άλλα οπωροφόρα δέντρα. Το οικόπεδο 5400m² μπορεί να υποδιαιρεθεί σε δύο ξεχωριστά οικόπεδα με δυνατότητα ανέγερσης ξεχωριστής κατοικίας. Το ακίνητο διαθέτει σύστημα συναγερμού.
Το ακίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο ιδιοκτήτης είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί την πώληση των επίπλων (αντίκες) μαζί με το σπίτι.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Susan Relph | Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 6943 609 024 | Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 | www.argolida-realestate.com | susan@argolida-realestate.com
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
300 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
7
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Non
Box, places stationnement
2 dans garage/box, 1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 350 000
Prix au m²
1 167 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Ε

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur