5+ chambres/pièces
550 m²
3+ bains/douches
Annonce mise à jour le 13/06/2024
Description

référence: 25319-10322


Γιώργος Μεταφτσής 6906825777 - Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας και μέλος της μεσιτικής ομάδας #NTteam στο Βόλο - (Θεοδωρίδης Νικόλαος , Τζιαφέτας Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Τάνας Αναστάσιος). 

Πωλούνται 14 διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας 550 τετραγωνικών μέτρων, με εξαιρετικές επενδυτικές προοπτικές, ιδανικά για επενδυτές και κατασκευαστές.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Α. 11 Γκαρσονιέρες Μισθωμένες:

Κάθε γκαρσονιέρα είναι πλήρως εξοπλισμένη και αυτή τη στιγμή νοικιάζεται, προσφέροντας σταθερό εισόδημα. Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ιδανικά για φοιτητές ή επαγγελματίες που αναζητούν οικονομικές λύσεις διαμονής.

Β. 2 Δυάρια Μισθωμένα:
Τα διαμερίσματα αυτά προσφέρουν άνετους χώρους και είναι κατάλληλα για φοιτητές, ζευγάρια. Είναι πλήρως μισθωμένα και σε άριστη κατάσταση, εξασφαλίζοντας επιπλέον εισόδημα για τον επενδυτή.

Γ. Διαμέρισμα 160 τ.μ. Ημιτελές στον 2ο Όροφο:
Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα προσφέρει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Είναι ημιτελές και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αγοραστή. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να χωριστεί σε  τέσσερα μικρότερα διαμερίσματα, μεγιστοποιώντας έτσι το επενδυτικό δυναμικό και την απόδοση. 

Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα:
Σταθερό Εισόδημα: Οι μισθωμένες γκαρσονιέρες και τα δυάρια προσφέρουν άμεσα σταθερό εισόδημα με εξαιρετική απόδοση.

Επενδυτικές Δυνατότητες:
Το ημιτελές διαμέρισμα των 160 τ.μ. προσφέρει ευελιξία και πολλές επιλογές διαμόρφωσης, ιδανικό για μελλοντική εκμετάλλευση .

Κεντρική Τοποθεσία:

Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική περιοχή με εύκολη πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα, αγορές, πανεπιστημιακές σχολές και λοιπές υπηρεσίες

Υψηλή Απόδοση Επένδυσης: Με τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον διαμερισμάτων και την ήδη υπάρχουσα ενοικίαση, τα ακίνητα υπόσχονται υψηλή απόδοση επένδυσης.

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε ραντεβού υπόδειξης. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για μια επικερδή επένδυση σε ακίνητα που συνδυάζουν άμεσα έσοδα και μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Immeuble
superficie
550 m²
chambres/pièces
5+ chambres/pièces, 3+ bains/douches
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cadres extérieurs double vitrage / PVC
Exposition est
Coûts
prix
€ 590 000
Efficacité énergétique
année de construction
2004
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur