Appartement 1 chambre Περιστέρι, Anthoupoli, Peristéri

PeristériΠεριστέρι
€ 250 000
2 chambres/pièces
60 m²
1 bain/douche
Étage 0
Ascenseur
Annonce mise à jour le 27/05/2024
Description

référence: 956553

Πωλούνται δώδεκα πλήρως ανακαινισμένα διαμερίσματα σε ένα εντυπωσιακό κτίριο 1.131τμ στο Περιστέρι, με προγραμματισμένη παράδοση τον Φεβρουάριο του 2025.

Το κτίριο, το οποίο αναβαθμίζεται ριζικά, εκτείνεται σε πέντε επίπεδα: υπόγειο, ισόγειο, πρώτο, δεύτερο και ένα μοναδικό rooftop. Στο υπόγειο φιλοξενούνται οι αποθήκες των διαμερισμάτων, ενώ στο ισόγειο και τον 1ο όροφο υπάρχουν από τέσσερα διαμερίσματα. Στον 2ο όροφο υπάρχουν ακόμα τρία διαμερίσματα, ενώ στον 3ο όροφο το μοναδικό διαμέρισμα rooftop. Στις φωτογραφίες θα δείτε αναλυτικά τα τετραγωνικά του κάθε διαμερίσματος. Αν στη φωτογραφία δεν αναγράφονται τα τετραγωνικά, σημαίνει ότι το ακίνητο έχει πουληθεί.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει έναν σύγχρονο ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα, ένα μπάνιο και μία ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα. Οι παροχές περιλαμβάνουν προηγμένες ηλεκτρικές συσκευές (κλιματισμό, κουζίνα με φούρνο, απορροφητήρα, πλυντήριο και στεγνωτήριο) και υψηλής ταχύτητας ίντερνετ.

Η τοποθεσία είναι εξαιρετικά βολική, μόλις 450 μέτρα από το μετρό της Ανθούπολης και 9 λεπτά με τα πόδια από το πάρκο του Περιστερίου.
Το παρόν κτήριο έχει μετατράπει από επαγγελματικό σε οικιστικό. Κοστίζοντας 250.000€, σύμφωνα με τον νέο νόμο, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης Golden Visa.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ,σύμφωνα με το Ν. 4072/11=4-2012 ΦΕΚ 86Α.
KW Cosmos, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
60 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
Rez-de-chaussée, avec ascenseur
nombre total étages
5 étages
autres caractéristiques
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 250 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimentation électrique
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur