Appartement 2 chambres Καλλιθέα, Centre, Kallithéa

KallithéaΚαλλιθέα
€ 180 000
2 chambres/pièces
91 m²
2 bains/douches
Étage 2
Non Ascenseur
Annonce mise à jour le 27/05/2024
Description

référence: 954949

Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Καλλιθέα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 91 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο, 1 wc. Έχει κατασκευαστεί το 1971. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Κεντρική με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματιστικό, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Ε και τα δάπεδα είναι: Ξύλο και Μωσαϊκό. Η κατάστασή του είναι: Καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Παραλία, Πλατεία, Super Market, Κέντρο Πόλης, Λιμάνι, Ακρόπολη, 5 Χιλιόμετρα από παραλία, 3 Χιλιόμετρα από μετρό, 3,5 Χιλιόμετρα από ακρόπολη. Το ακίνητο είναι Γωνιακό, είναι κατάλληλο για Επαγγελματικό, Βραχυχρόνια Μίσθωση, Επένδυση, Αποθήκη. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα εμβαδού 91 τ.μ. 2ου ορόφου, με άριστη διαρρύθμιση, κατασκευασμένο το 1971, μερικώς ανακαινισμένο το 2022 (κουζίνα, υδραυλικά, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια), και βρίσκεται σε καλή κατάσταση.Το διαμέρισμα έχει νοτιοανατολικό προσανατολισμό, είναι γωνιακό με περιμετρικά μπαλκόνια. Αποτελείται από δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με δρύινο πάτωμα, ενιαίο χώρο σαλονιού και τραπεζαρίας επίσης με δρύινο πάτωμα, άνετη κουζίνα και χολ, ευρύχωρο μπάνιο, πολύ μεγάλο πατάρι, καθώς και χώρο αποθήκης εντός του διαμερίσματος. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, κοντά στην Λεωφόρο Συγγρού, και της Πλατείας Νέας Σμύρνης, πλησίον του Άλσους Νέας Σμύρνης, του Πάρκου και Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και μόλις 3 χιλιόμετρα από την Ακρόπολη.
Άμεση προσβαση με δύο Πανεπιστήμια (Πάντειο και Χαροκόπειο), την Σιβιτανίδειο Σχολή, σχολεία (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο), παιδικό σταθμό, super market, μεγάλη εμπορική και δημοτική αγορά.
Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση σε συγκοινωνία (από Λεωφόρο Συγγρού στα 200 μέτρα) που δίνει την δυνατότητα εύκολης πρόσβασης τόσο στο παραλιακό μέτωπο και τη θάλασσα, όσο και στο κέντρο της Αθήνας.
Κωδικός Συνεργάτη (CT17) RΕ/ΜΑΧ Homes, Πιστοποιημένοι Κτηματομεσίτες από το ΕΛ.ΙΝ.Π (Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων), Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109834265, email: info@remaxhomes.gr, website: https://www.remaxhomes.gr
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
91 m²
chambres/pièces
2 chambres, 2 bains/douches
étage
2° étage
autres caractéristiques
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 180 000
Efficacité énergétique
année de construction
1971
chauffage
Centralisé, alimenté au gazole
Classe énergétique
Ε
Options additionnelles

Contacter l'annonceur