Appartement 2 chambres à rénover, premier étage, Centre, Kallithéa

Kallithéa
€ 180 000
4 chambres/pièces
91 m²
3 bains/douches
Étage 1
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 30/05/2024
Description

référence: W-02VVPI

Ανακαλύψτε το ιδανικό διαμέρισμα για μία νέα αρχή. Το εξαιρετικό αυτό γωνιακό διαμέρισμα των 91 τ.μ., 1ου ορόφου άνω του ημιωρόφου μιας κλασικής πενταόροφης πολυκατοικίας του 1970, βρίσκεται σε μια ήσυχη αλλά κεντρική γειτονιά της Καλλιθέας, κοντά σε καταστήματα, σχολικό συγκρότημα όλων των βαθμίδων, μέσα μαζικής μεταφοράς και τη Λεωφόρο Συγγρού. Το ακίνητο θα σας προσφέρει ανέσεις χώρων και προσανατολισμό που εξασφαλίζει άπλετο φυσικό φως καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Εισερχόμενοι σε αυτό, θα διαπιστώσετε άμεσα την εξαιρετική διαρρύθμιση του, αποτελούμενη από το χωλ υποδοχής, την σαλοτραπεζαρία στην οποία δίνεται η δυνατότητα ενοποίησης της με την κουζίνα έπειτα από τροποποίηση του χώρου με σκοπό τη δημιουργία μεγάλου ενιαίου χώρου, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με μεγάλους εντοιχιζόμενους αποθηκευτικούς χώρους, 1 πλήρες μπάνιο και 1 wc και μέγαλο πατάρι για επιπλέον αποθήκευση. Η σαλοτραπεζαρία και τα υπνοδωμάτια διαθέτουν δρύινα πατώματα. Όλοι οι κύριοι χώροι περιβάλλονται από το ενιαίο μπαλκόνι όπου έχει προβολή σε δύο δρόμους.

Η Καλλιθέα, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3 χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Καλλιθέα, που κυριολεκτικά σημαίνει «ωραία θέα», είναι μια περιοχή που στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν γεμάτη από όμορφες νεοκλασσικές καλοκαιρινές κατοικίες, απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο δίκτυο αγορών, ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές, καθώς φιλοξενεί τρία πανεπιστήμια. Πάντειο, Χαροκόπειο και Σιβιτανίδειος. Η Καλλιθέα είναι μία από τις τρεις γειτονιές που έχει επωφεληθεί περισσότερο από το σχέδιο Αναγέννησης του Φαλήρου, ξεκινώντας με την κατασκευή χώρων Ολυμπιακών Αγώνων και το πρόσφατο εντυπωσιακό Πάρκο και Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, που φιλοξενεί την Εθνική Όπερα και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Συνδέεται με τρένα και λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η εγγύτητά του τόσο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, είναι μια περιοχή που έχει πάντα μια σταθερή ζήτηση.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
91 m²
chambres/pièces
4 (2 chambres, 2 autres), 3 bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
autres caractéristiques
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 180 000
Efficacité énergétique
année de construction
1970
état
À rénover
chauffage
Centralisé
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur