Appartement 2 chambres cinquième étage, Centre, Kalamariá

Kalamariá
€ 255 000
3 chambres/pièces
73 m²
1 bain/douche
Étage 5
Ascenseur
Annonce mise à jour le 26/06/2024
Description

référence: 1-46


Πωλείται υπερπολυτελές διαμέρισμα στον Άγιο Ιωάννη, Καλαμαριά, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Το ακίνητο προσφέρει μερική θέα θάλασσα και συνδυάζει την πολυτέλεια με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική. Με συνολική επιφάνεια 75 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το διαμέρισμα διαθέτει δύο άνετα υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο χώρο σαλοκουζίνας και ένα πολυτελές μπάνιο με τζακούζι, για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο μεγάλες βεράντες, ιδανικές για να απολαμβάνετε τον καφέ σας ή να χαλαρώνετε με την παρέα σας. Είναι διαμπερές, εξασφαλίζοντας φυσικό φως και αερισμό, ενώ το τζάκι στο σαλόνι προσφέρει ζεστασιά και ατμόσφαιρα. Η ατομική θέρμανση φυσικού αερίου και το δικό του πάρκινγκ προσθέτουν στην άνεση και την αυτονομία του ακινήτου.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από τη θάλασσα και δίπλα σε όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου ανθρώπου, όπως καταστήματα, καφέ και μέσα μαζικής μεταφοράς. Το ακίνητο είναι η απόλυτη επιλογή για όσους επιθυμούν την πολυτέλεια και την άνεση σε έναν από τους πιο ζωντανούς και βολικούς δρόμους της Καλαμαριάς.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
73 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
5° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 255 000
Efficacité énergétique
année de construction
2007
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur