Appartement 2 chambres excellent état, quatrième étage, Centre Historique, Thessalonique - Centre

Thessalonique - Centre
€ 340 000
3 chambres/pièces
65 m²
2 bains/douches
Étage 4
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 31/05/2024
Description

référence: W-02VVJ8

Στο σημείο που χτυπά η καρδιά της πόλης βρίσκεται αυτό το μοναδικό διαμέρισμα 4ου ορόφου που μαρτυρά την ιστορικότητα της θέσης του. Σε σχέδια του Ερνέστο Εμπράρ, η εμβληματική αρχιτεκτονική της διατηρητέας αυτής πολυκατοικίας προσδίδει στο χώρο την ανάλογη αίγλη και το καθιστά μοναδικό και περιζήτητο. Πρόκειται για ένα γωνιακό, ανακαινισμένο ακίνητο, κατασκευής 1960, 60 τ.μ., ψηλοτάβανο με 4,10μ. ύψος, περίπτωση που δεν συναντούμε εύκολα.
Μπαίνοντας μέσα συναντούμε το πρώτο δωμάτιο με την εν δυνάμει κουζίνα και κατόπιν ένα άνετο σαλόνι που καταλαμβάνει όλη τη γωνία του ορόφου. Ακολουθεί άλλο ένα δωμάτιο με θέα την Άνω Πόλη. Διαθέτει μπάνιο και WC. Από τα τρία μπαλκόνια του ατενίζουμε την υπέροχη θέα όλης της οδού Αριστοτέλους, το Θερμαϊκό κόλπο και την Άνω Πόλη.
Ανάμεσα σε εμπορικά καταστήματα, καφέ, εστιατόρια και γραφεία, προσδίδει στον κάθε ένοικο την απόλυτη άνεση και ελευθερία. Αυτό το σπάνιο διαμέρισμα περιμένει να γίνει δικό σας και να χαρίσει στιγμές χαράς.
Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Η Πλατεία Αριστοτέλους αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους της Θεσσαλονίκης.

Βρίσκεται στον πυρήνα της πόλης και αποτελεί τον πολιτιστικό και κοινωνικό της ορόσημο.

Η πλατεία προσφέρει μια μοναδική αίσθηση αρχιτεκτονικής ομορφιάς και ζωντανής δραστηριότητας. Περιβάλλεται από εντυπωσιακά κτίρια, μνημεία και εμπορικά καταστήματα. Η πλατεία αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, καθώς είναι η ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε τον καφέ σας, να κάνετε βόλτες και να περιηγηθείτε στο Κέντρο της πόλης.

Η πλατεία φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις και πολιτιστικά γεγονότα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέροντας έτσι έναν δυναμικό χώρο για ψυχαγωγία και κοινωνική δραστηριότητα.

Η Πλατεία Αριστοτέλους είναι ο ιδανικός τόπος για όσους επιθυμούν να ζήσουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνοντας την πολυσύχναστη περιοχή με όλες τις ανέσεις της πόλης στα πόδια τους.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές κατοικίες μας στην Πλατεία Αριστοτέλους και απολαύστε τον αστικό τρόπο ζωής σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο.
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
4
Ascenseur
Oui
Superficie
65 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Chauffage
Individuel, alimentation électrique
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Coûts
prix
€ 340 000
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1965
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Individuel, alimentation électrique
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur