Villa indépendante Φουρνάκια, Μύκονος 84600, Ville principale - Chora, Mykonos

MykonosΦουρνάκια, Μύκονος 84600
€ 750 000
2 chambres/pièces
105 m²
2 bains/douches
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 20/06/2024
Description

référence: EK-6800247

Φωλιασμένο στο γοητευτικό συγκρότημα του Πίθου, αυτό το υπέροχο ακίνητο προσφέρει μια ήρεμη απόδραση ανάμεσα στις μαγευτικές θέες του Αιγαίου και της καταπράσινης εξοχής. Απλωμένο σε δύο επίπεδα, συνδυάζει άψογα τις σύγχρονες ανέσεις με τη διαχρονική γοητεία.

Ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο, οι επισκέπτες υποδέχονται μια φιλόξενη ανοιχτή κουζίνα και έναν χώρο υποδοχής, όπου οι εκπληκτικές θέες της θάλασσας ξεδιπλώνονται μπροστά τους. Η καλά εξοπλισμένη κουζίνα, με μπαρ πρωινού, δημιουργεί το σκηνικό για γαστρονομικές απολαύσεις, ενώ ένας άνετος καναπές και πολυθρόνες προσκαλούν για χαλάρωση δίπλα στο παραδοσιακό τζάκι. Βγείτε έξω στη ευρύχωρη βεράντα, διακοσμημένη με πέργκολα, άνετους καναπέδες ιδανικούς για χαλάρωση, και ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι ιδανικό για υπαίθρια γεύματα με θέα το πανόραμα.

Κατεβαίνοντας στο ισόγειο αποκαλύπτονται δύο ήσυχα δίκλινα υπνοδωμάτια, το καθένα προσφέροντας το δικό του ήρεμο καταφύγιο. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει θέα στη θάλασσα από το γοητευτικό πέτρινο διπλό κρεβάτι, ενσωματωμένες ντουλάπες και en-suite μπάνιο με πολυτελείς πινελιές. Η απρόσκοπτη σύνδεση με τον κήπο προσκαλεί σε ήσυχες στιγμές μέσα στην ομορφιά της φύσης. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο, εξίσου φιλόξενο με το πέτρινο διπλό κρεβάτι και τις ενσωματωμένες ντουλάπες, οδηγεί σε ένα αίθριο που φιλοξενεί μια βολική αποθήκη με ένα επιπλέον ψυγείο. Ένα κύριο μπάνιο, προσεκτικά εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου πλυντηρίου ρούχων, εξασφαλίζει άνεση για τους επισκέπτες.

Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό και ηλεκτρικές θερμάστρες, εξασφαλίζοντας άνεση όλες τις εποχές. Έξω, η κοινόχρηστη περιοχή της πισίνας προσκαλεί με την ευρύχωρη πισίνα, ξύλινες ξαπλώστρες και πέργκολα που παρέχει σκιά. Ένα ψυγείο, νεροχύτης και ντουλάπια εξυπηρετούν τις ανάγκες των επτά σπιτιών στο συγκρότημα, προσφέροντας ευκολία και χαλάρωση.

Βρίσκεται μόλις 12 χιλιόμετρα από το πολυσύχναστο λιμάνι της Μυκόνου και σε μικρή απόσταση από την παραλία Λιά, αυτή η γοητευτική απόδραση προσφέρει ηρεμία και εύκολη πρόσβαση στα κοντινά αξιοθέατα. Με καθημερινές πτήσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις και τακτικά δρομολόγια φέρι από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, η πρόσβαση στη Μύκονο είναι άμεση. Γνωστή για την μαγευτική ομορφιά και τη ζωντανή ατμόσφαιρά της, η Μύκονος υπόσχεται αξέχαστες εμπειρίες μέσα στα μαγευτικά τοπία της.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
superficie
105 m²
chambres/pièces
2 chambres, 2 bains/douches
autres caractéristiques
Balcon
Piscine
Meublé
Jardin privé
Coûts
prix
€ 750 000
Efficacité énergétique
Classe énergétique
B+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur