Appartement 2 chambres sixième étage, Lofos Filaretou, Kallithéa

Kallithéa
€ 300 000
3 chambres/pièces
98 m²
2 bains/douches
Étage 6
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 26/06/2024
Description

référence: 17981

Το ακίνητο βρίσκεται στην Καλλιθέα, ένα πολυπληθές προάστιο των Αθηνών και δήμο του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Η Καλλιθέα διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100.641 κατοίκων και έχει πυκνότητα πληθυσμού 21.192 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο, καθιστώντας την τον πιο πυκνοκατοικημένο δήμο της Ελλάδας.

Ο οικιστικός πυρήνας της Καλλιθέας είναι η πλατεία Δαβάκη, που βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Το ακίνητό μας απέχει μόλις 9 λεπτά με τα πόδια από αυτή την κεντρική πλατεία, προσφέροντας την άνεση της άμεσης πρόσβασης σε έναν από τους κύριους κόμβους της περιοχής.

Η περιοχή είναι γνωστή για την ήσυχη και φιλόξενη ατμόσφαιρά της, παρά την υψηλή πυκνότητα πληθυσμού, καθιστώντας την ιδανική για όσους επιθυμούν να ζουν κοντά στο κέντρο της πόλης χωρίς να θυσιάζουν την ηρεμία τους. Επιπλέον, η γειτονιά διαθέτει εύκολη πρόσβαση σε κεντρική αγορά, καλύπτοντας όλες τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων. Η Καλλιθέα προσφέρει επίσης πολλές επιλογές σε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και χώρους αναψυχής, προσφέροντας μια ζωντανή και πολυδιάστατη ατμόσφαιρα.

Το διαμέρισμα, κατασκευής 1996, είναι 98 τ.μ. και βρίσκεται στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας. Διαθέτει δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, ενώ ξεχωρίζει για τα δύο μεγάλα μπαλκόνια που περιβάλλουν το διαμέρισμα, προσφέροντας εξαιρετική θέα και άπλετο φυσικό φως. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης μια υπόγεια αποθήκη 14,11 τ.μ. και δύο θέσεις στάθμευσης, εξασφαλίζοντας επιπλέον χώρους αποθήκευσης και άνεση στη στάθμευση.

Συνολικά, αυτό το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης σε μια από τις πιο ζωντανές και καλά εξυπηρετούμενες περιοχές της Αθήνας. Με την ιδανική του τοποθεσία και τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει, το διαμέρισμα αυτό υπόσχεται να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε οικογένειας ή επαγγελματία.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8564
☎️ 210 6812500
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
98 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
6° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
2 dans garage/box
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 300 000
Efficacité énergétique
année de construction
1996
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur