Appartement 3 chambres Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 600/mois
4 chambres/pièces
118 m²
2 bains/douches
Ascenseur
Annonce mise à jour le 11/06/2024
Description

référence: 91-3420

Κωδικός ακινήτου: 91-3420 - Θεσσαλονίκη Δήμος Χαριλάου ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα υπόγειο συνολικής επιφάνειας 118 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1979 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 600 €
Αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα προσφέρεται για όποιον επιθυμεί κατοικία κοντά στην τοπική αγορά σε ήσυχη γειτονιά με όλες τις ανέσεις.

Τοποθετημένο στον 2ο όροφο μιας πολυκατοικίας με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Ένα ηλιόλουστο διαμέρισμα λόγω του ευνοϊκού προσανατολισμού, συνολικής επιφάνειας 118τμ το εσωτερικό του αποτελείται από τρία άνετα υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πλήρως λειτουργική κουζίνα, φωτεινό σαλόνι, μπάνιο και wc για τους καλεσμένους σας.

Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για άνετη διαβίωση σε μια ήσυχη γειτονιά με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
118 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
autres caractéristiques
Porte blindée
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 600/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1979
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur