Appartement 1 chambre excellent état, premier étage, Center, Voula

Voula
€ 950/mois
2 chambres/pièces
55 m²
1 bain/douche
Étage 1
Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 12/06/2024
Description

référence: 656084


Κωδικός ακινήτου: 656084 - Βούλα Κάτω Βούλα, ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Αττικής, σας προσκαλεί να απολαύσετε την εμπειρία της πολυτέλειας και της άνεσης σε αυτό το υπέροχο ανακαινισμένο και επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1ο όροφο. Με συνολική επιφάνεια 55 τ.μ., αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο.

Κατασκευασμένο το 2000 και πλήρως ανακαινισμένο το 2022, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη και ευχάριστη. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, προσφέροντας ζεστασιά και άνεση καθ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ η θέα του ανοιχτού ορίζοντα θα σας χαλαρώσει και θα σας ταξιδέψει μακριά από την καθημερινότητα.

Τα πατώματα από πλακάκι και τα κουφώματα αλουμινίου εξασφαλίζουν μια σύγχρονη και κομψή αισθητική, ενώ η πόρτα ασφαλείας με τρίαινα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και προστασίας. Οι εντοιχισμένες ντουλάπες στο υπνοδωμάτιο σας προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ενώ ο ανελκυστήρας σας διευκολύνει στις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Απολαύστε τη βόλτα σας στον όμορφο κήπο του κτιρίου, κάντε χρήση του κλιματιστικού ή απολαύστε τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού στο μπαλκόνι των 15 τ.μ. Με απόσταση μόλις 300 μέτρα από τη θάλασσα, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει την ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας βουτιές.

Η τιμή ενοικίασης είναι μόλις 1.050€ το μήνα. Μην χάνετε αυτή την ευκαιρία να ζήσετε στον πιο δημοφιλή προορισμό της Αττικής με υψηλής ποιότητας διαμονή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να δείτε από κοντά αυτό το μοναδικό διαμέρισμα.
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
55 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
1° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Meublé
Jardin commun
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 950/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2000
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur