Appartement 3 chambres neuf, premier étage, Kato Halandri, Chalandri

Chalandri
€ 360 000
4 chambres/pièces
146 m²
2 bains/douches
Étage 1
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 11/06/2024
Description

référence: 8819EMA

Βρίσκεται σε μία από τις πιο περιζήτητες και ήσυχες γειτονιές του Χαλανδρίου, κοντά στις πρεσβείες του Καναδά και της Ιαπωνίας, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και πολυτέλειας. Με συνολική επιφάνεια 146 τ.μ. και σε οικόπεδο 500 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου είναι ιδανικό για οικογένειες και επενδυτές.

Κατασκευασμένο το 1975, το διαμέρισμα έχει διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, με πρόσθετες βελτιώσεις όπως η ευρύχωρη ανοιχτή κουζίνα, που ανακαινίστηκε το 2000. Η μεγάλη σαλοτραπεζαρία με το εντυπωσιακό τζάκι δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ιδανική για οικογενειακές στιγμές ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Τα τρία μεγάλα υπνοδωμάτια προσφέρουν άνεση και ιδιωτικότητα, ενώ τα δύο μπάνια είναι ιδανικά για μια πολυμελή οικογένεια ή επισκέπτες. Τα δάπεδα από παρκέ και μάρμαρο προσθέτουν μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Η κατοικία διαθέτει τρία μεγάλα μπαλκόνια που προσφέρουν απεριόριστη θέα και άμεση πρόσβαση σε έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο. Η κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί σε φυσικό αέριο, παρέχοντας ευελιξία και εξοικονόμηση ενέργειας.

Επιπλέον, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει μια μεγάλη αποθήκη 11 τ.μ., καθώς και μια μικρή αποθήκη στο μπαλκόνι, προσφέροντας άφθονο χώρο αποθήκευσης. Η μία θέση ανοιχτού parking εξασφαλίζει άνετη στάθμευση.

Το διαμέρισμα αυτό είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα σπίτι σε κοντινή απόσταση από την αγορά, τα σχολεία και τις στάσεις λεωφορείων. Με τις προοπτικές για επένδυση και την κοντινή απόσταση από βασικές υποδομές, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για μόνιμη ή εξοχική κατοικία στο Χαλάνδρι. Προμήθεια 2%
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
146 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Coûts
prix
€ 360 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
Classe énergétique
A
Options additionnelles

Contacter l'annonceur