1/3

Appartement 2 chambres neuf, quatrième étage, Agios Artemios, Pagkrati

Pagkrati
€ 270 000
3 chambres/pièces
60 m²
2 bains/douches
Étage 4
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 05/06/2024
Description

référence: W-02W0UT

Στην ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου και ειδικότερα στα όρια του Αγίου Αρτεμίου δίπλα στην μεγάλη αγορά της οδού Φιλολάου σε έναν ήσυχο δρόμο, η γεμάτη ζωή δραστηριότητα της περιοχής και σε απόσταση 1.000μ από τον σταθμό μετρό του Αγ. Ιωάννη, βρίσκεται αυτό το διαμέρισμα των 60 τ.μ. στον 4ο όροφο. Όσον αφορά τη διαρρύθμιση διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα WC, σαλόνι, κουζίνα, αποθήκη και parking. Η κατασκευή του θα γίνει σύμφωνα με τις νέες διατάξεις ενεργειακής κάλυψης. Το ακίνητο βρίσκεται σε μία νεόδμητη πολυκατοικία που θα ολοκληρωθεί το αργότερο τον Σεπτέμβριο 2025. Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής καθώς και για επένδυση σε μία περιοχή πολύ κοντά στο Κέντρο της Αθήνας .
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο και πίσω από το Καλλιμάρμαρο, το Παγκράτι απέχει μόλις 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
Αυτή η ανερχόμενη δημιουργική περιοχή γεμάτη παραδοσιακά καφέ, μπαρ και πάρκα, βρίσκεται ακριβώς έξω από το στάδιο ήταν γνωστή ως Βατραχονήσι ή το Νησί των Βατράχων. Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές. Το Παγκράτι διατηρεί ακόμα την αίσθηση της γειτονιάς, είναι κοντά σε σχολεία, σούπερ μάρκετ, γκαλερί, μουσεία όπως το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα περισσότερα αξιοθέατα.
Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.
Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
4
Ascenseur
Oui
Superficie
60 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 270 000
Prix au m²
4 500 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2025
  • État

    Nouveau / En construction
  • Chauffage

    Individuel, alimenté au méthane
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur