Maison individuelle Παλαμά και Βουτυρα Βουλα, Dikigorika, Voula

VoulaΠαλαμά και Βουτυρα Βουλα
€ 3 000/mois
4 chambres/pièces
148 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 09/07/2024
Description

référence: 2-266

Κωδικός ακινήτου: 2-266 - Βούλα Δικηγορικά ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 148 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1970 με ενεργειακή κλάση Ε και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 6 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 3.000 €
Εξαιρετική μονοκατοικία 148 τμ, σε οικόπεδο με κήπο 600 τμ, με μία θέση στάθμευσης, σε καταπληκτική γειτονιά, ήσυχη, ασφαλή , καταπράσινη και αμιγώς οικιστική, πλησίον κεντρικών κόμβων, παραλίας και πλατείας Βούλας, στα Δικηγορικά.
Αποτελείται από χώρο υποδοχής/σαλόνι, δεύτερο επίπεδο σαλονιού με τζάκι και θέα στο κήπο, πρόσβαση στη μπροστινή βεράντα, δύο άνετα υπνοδωμάτια με ξύλινο πάτωμα και πρόσβαση σε πλαινή και οπίσθια βεράντα με θέα το κήπο, ανεξάρτητη κουζίνα με έξοδο στο κήπο, μπάνιο, wc, αποθηκευτικούς χώρους, αποθήκη 6 τμ στο υπόγειο και ένα υπέροχο κήπο 450 τμ !
Θερμαίνεται με κλιματισμό και θερμοπομπούς, τα τζάμια είναι διπλά με σίτες στα αλουμίνια, υπάρχει ηλιακός και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ζευγάρια, οικογένειες με ένα παιδί και στελέχη επιχειρήσεων!
Το ακίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο και επιφέρει μεταβολών κατόπιν προτιμήσεων του ενοικιαστή, δίδεται δε με επίπλωση και χωρίς!
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Location
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
148 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
2
Bains/douches
2
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimentation électrique
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / bois
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Coûts
prix
€ 3 000/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Ε

Options additionnelles

Contacter l'annonceur