Duplex Πορταριά, Ελλάδα, Centre, Portaria

PortariaΠορταριά, Ελλάδα
€ 270 000
4 chambres/pièces
190 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Annonce mise à jour le 07/06/2024
Description

référence: 25316-10408


Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Μαρία Κωστοπούλου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή στον Βόλο.

Στην γραφική και κοσμοπολίτικη  Πορταριά Πηλίου δεσπόζει μία όμορφη και φωτεινή κατοικία τριών επιπέδων, πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής συνολικού εμβαδού 190 τ.μ. Η  κατοικία  βρίσκεται σε οικόπεδο 434 τ.μ και η πρόσβαση σε αυτή είναι εύκολη καθώς το αυτοκίνητο φτάνει μέχρι και την αυλή της. 

Η κατοικία χαρακτηρίζεται τόσο από την ποιότητα κατασκευής της όσο και από την εξαιρετική διαρρύθμιση των χώρων, όπου η αισθητική και η πρακτικότητα συνδυάζονται δίνοντας ένα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα.  Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, ανοιχτή κουζίνα , wc και αποθήκη. Στον όροφο βρίσκονται τρεις άνετες κρεβατοκάμαρες και μπάνιο  και στο πιο χαμηλό επίπεδο υπάρχει ένα στούντιο πλήρως εξοπλισμένο.  Στις κρεβατοκάμαρες και στο στούντιο υπάρχουν μεγάλες εντειχιζόμενες ντουλάπες. Όλες οι πόρτες της κατοικίας είναι ασφαλείας . Είναι σημαντικό να αναφέρουμε τον μόλις τοποθετημένο σύγχρονο καυστήρα πετρελαίου με συνεχή ροή ζεστού νερού και τα καινούργια σώματα καλοριφέρ, καθώς και την ύπαρξη κλιματισμού.   Η κατοικία χαρακτηρίζεται από την πολύ όμορφη και περιποιημένη πλακόστρωτη αυλή της η οποία διαθέτει μπάρμπεκιου ,ξυλόφουρνο και τρεις χτιστές βρύσες πολύ ωραίας αισθητικής. Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί στον τελευταίο μήνα .Από τα μεγάλα μπαλκόνια  μπορεί κανείς να ζήσει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Η κατοικία  διατίθεται και επιπλωμένη κατόπιν συνεννόησης. Ένα πολύ φιλόξενο και ωραίας αύρας ακίνητο σας περιμένει είτε για μόνιμη είτε για εξοχική κατοικία. 
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
190 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Système TV avec parabole satellitaire
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / bois
Coûts
prix
€ 270 000
Efficacité énergétique
année de construction
1998
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur