Penthouse 116 m² avec balcon, Amfithea, Palaio Faliro

Palaio Faliro
€ 310 000
3 chambres/pièces
116 m²
1 bain/douche
Étage 5
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 02/07/2024
Description

référence: 55503

Παλαιό Φάληρο σύνορα με Νέα Σμύρνη και δίπλα στην Λεωφ. Αμφιθέας και Λεωφ. Συγγρού προσφέρεται ένα πολύ όμορφο οροφοδιαμέρισμα πανταχόθεν ελεύθερο με περιμετρικά μπαλκόνια (συνεχόμενα στις 3 πλευρές), ευάερο, ευήλιο με θέα και παρόλο την κοντινή απόσταση σε μεγάλους δρόμους αρκετά ήσυχο.
Κατασκευής του 1987 με έξτρα ποιοτικά υλικά τα οποία τα έχουν διαλέξει οι ιδιοκτήτες όπως το Γιαννιώτικο μάρμαρο σε όλο το σπίτι και δρύινο παρκέ στα υπνοδωμάτια και παρεμβάσεις από τότε έως τώρα όπως η δημιουργία μεγαλύτερων των προβλεπόμενων υ/δ και κατασκευή utility room με το δικό του μικρό μπαλκόνι πίσω το οποίο εύκολα μετατρέπεται σε wc.
Πρόκειται για αρκετά προσεγμένο ακίνητο γιατί υπήρξε μια αγαπημένη οικογενειακή εστία όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που κανείς το καταλαβαίνει αμέσως.
Η διαρρύθμιση περιλαμβάνει μεγάλο χώρο σαλοτραπεζαρίας με ημι open plan κουζίνα με όμορφο ξύλινο διαχωριστικό, εντοιχισμένες συσκευές και 2 κλιματιστικά που μένουν καθώς και λέβητα ΦΑ στο διαμέρισμα για πραγματικά αυτόνομη θέρμανση.
Ο υπόλοιπος χώρος περιλαμβάνει 2 υ/δ, utility room, και λουτρό καλού μεγέθους που μπορεί να ανοίξει περεταίρω με την εγκατάσταση ντουζ και την απαλοιφή του μπιντέ.
Το ακίνητο έρχεται με τακτοποιημένη αποθήκη στο υπόγειο και μια θέση πάρκιν στην κλειστή με πόρτα πιλοτή. Πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή μέσα στις κανονικές τιμές της αγοράς, ιδανική τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση μακροχρόνιου ενοικίου, κωδ. 55503
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Penthouse | Propriété de luxe
superficie
116 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
5° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 310 000
Efficacité énergétique
année de construction
1987
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur