Duplex Γαλήνη, Centre, Oreokastro

OreokastroΓαλήνη
€ 340 000
4 chambres/pièces
192 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 10/06/2024
Description

référence: 3031608

Κωδικός ακινήτου: 3031608 - Ωραιόκαστρο Γαλήνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 192 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2007 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 25 τ.μ. - Τιμή: 340.000 €
Πωλείται πολυτελής μεζονέτα σε συγκρότημα συνολικά έξι κατοικιών. Αποτελείται από τρία επίπεδα . Στο 1ο επίπεδο υπάρχει σαλόνι,ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και μπάνιο με ντουσιέρα. Ακόμη υπάρχει ενσωματωμένο γραφείο με γυψοσανίδες με κρυφό φωτισμό στους τοίχους.
Στο 2ο επίπεδο βρίσκεται μεγάλο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι,διακοσμημένο με μαρμάρινες λεπτομέρειες.Ακόμη υπάρχει μία κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και ένα WC.
Στο 3ο επίπεδο βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια,τα οποία έχουν πρόσβαση σε ένα μεγάλο μπαλκόνι ,καθώς και ένα μπάνιο με μπανιέρα.
Στις εισόδους της κατοικίας υπάρχουν δύο θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, καθώς και εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού Sigma , όπως και σύστημα καταγραφής με οκτώ (8) εξωτερικές κάμερες οι οποίες παρακολουθούν την περίμετρο του σπιτιού καθώς και την θέση parking με δυνατότητα καταγραφής ενός μηνός και on line πρόσβαση.
Η θέρμανση είναι βασισμένη σε κεντρική μονάδα αντλίας θερμότητας ψύξης και θέρμανσης της DAIKIN. Επίσης υπάρχει και η προηγούμενη εγκατάσταση ατομικού πετρελαίου. Ακόμη ένας μεγάλος ηλιακός θερμοσίφωνας υπάρχει στην οροφή καθώς και εγκατεστημένο σύστημα δορυφορικής και LAN δικτύου εντός της οικίας.
Περιμετρικά της οικίας βρίσκονται τρεις (3) εξωτερικές αποθήκες καθώς και δυο (2) εντός της οικίας.
Αυτόματες ηλεκτρικές τέντες με ανιχνευτή ταχύτητας αέρα που σε περίπτωση κακοκαιρίας μαζεύουν μόνες τους για αποφυγή ζημιάς.
Εγκατάσταση τριφασικού ρεύματος με διζωνική χρέωση.
Σίτες σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα, Τέσσερα κλιματιστικά έξτρα από την αντλία θερμότητας. Το σπίτι δεν έχει νομικά προβλήματα και δεν είναι μέρος υποθήκης.
.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
192 m²
chambres/pièces
4 chambres, 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Système TV avec parabole satellitaire
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 340 000
Efficacité énergétique
année de construction
2007
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur