1/1

Vous souhaitez plus de photos ?

Demander des photos à l'annonceur

Appartement 3 chambres neuf, cinquième étage, Panagitsa, Palaio Faliro

Palaio Faliro
€ 570 000
4 chambres/pièces
132 m²
2 bains/douches
Étage 5
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 06/06/2024
Description

référence: W-02W1BG

Καταπληκτικό διαμέρισμα 132τμ προσόψεως 5ου ορόφου με εσωτερικό πατάρι στο κέντρο του Παλαιού Φαλήρου. Στον 4ό όροφο βρίσκεται ένα μεγάλο μπαλκόνι, κουζίνα, σαλόνι και τραπεζαρία μαζί με WC και 1 Υ/Δ . Στο πατάρι βρίσκονται 2 Υ/Δ, μπάνιο και βοηθητικοι χώροι οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα master Υ/Δ εναλλακτικά. Το διαμερίσμα διαθέτει τζάκι χτιστό για το οποίο υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης σε ενεργειακό. Τα δάπεδα είναι ξύλινα στα Υ/Δ και πλακάκι στους υπόλοιπους χώρους. Διαθέτει ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης σε αντλία θερμότητας. Το διαμέρισμα πωλείται με υπόγειο γκαράζ 15 τ.μ και αποθήκη 4.5τμ. Η ενεργειακή κλάση του κτιρίου είναι Α+.

Τοποθεσία: Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις απέναντι από την ανακατασκευή της Μαρίνας Φλοίσβου και του πολιτιστικού κέντρου Σταύρος Νιάρχος.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί την αυθεντικότητά της, το Παλαιό Φάληρο προσφέρει μεγάλες παραθαλάσσιες διαδρομές για περπάτημα, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και κλαμπ. Το Παλαιό Φάληρο είναι μια περιοχή με επενδυτικό ενδιαφέρον για οικογένειες, για αγοραστές που επιζητούν να έχουν αποδόσεις για την επένδυσή τους, αλλά και για τα νοικοκυριά, καθώς βρίσκεται κοντά στα σχολεία, τα πολιτιστικά κέντρα, τον Εθνική Όπερα, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τις μαρίνες.
Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της ακτής. Προσφέρει, εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία, ενώ βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας δυνατότητα μιας γρήγορης απόδρασης στα νησιά. Επιπλέον, απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε έντονα από την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της Μαρίνας Φλοίσβου μαζί με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για επένδυση ακινήτων.
Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
5
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Oui
Superficie
132 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 570 000
Prix au m²
4 318 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2025
  • État

    Nouveau / En construction
  • Chauffage

    Individuel, alimenté au méthane
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur