Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/6
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Bâtiment industriel en Vente

LagkadasΛαγκαδάς
€ 542 000
1 387 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 09/07/2024
Description

référence: 966741

Διατίθεται μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού βιοτεχνικό κτίριο υαλουργίας, συνολικής επιφάνειας 1.387 τ.μ. το οποίο έχει ανεγερθεί σε άρτιο και οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο 16.000 τ.μ., στη θέση «Κίργ Αγιάκ», Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη. Αποτελείται από:
Α) Κτίριο χώρου παραγωγής (σήμερα λειτουργεί μονάδα παραγωγής βιομηχανικών ορυκτών και πυρίμαχων υλικών),το οποίο είναι ορθογώνιο κτίσμα, ισόγειο, επιφανείας 1387,00 τ.μ.. Ο φέρων σκελετός του κτιρίου (θεμελίωση, υποστυλώματα, πλάκα δαπέδου και τοιχεία) είναι κατασκευασμένος από οπλισμένο σκυρόδεμα. Η οροφή του κτιρίου είναι κατασκευασμένη από σιδηροκατασκευή με επικάλυψη από φύλλα αμιαντοτσιμέντου. Η τοιχοποιία έχει κατασκευαστεί από οπτόπλινθους. Τα κουφώματα είναι σιδερένια. Όλο το δάπεδο του παραπάνω κτιρίου έχει κατασκευαστεί υπερυψωμένο κατά 0,80 του μέτρου και επιπλέον υπάρχει υπόγειος χώρος εκτάσεως 800 τμ περίπου για την τοποθέτηση βοηθητικών μηχανημάτων και πρώτων υλών εντός αυτού. Το κτίριο φέρει ηλεκτρολογική εγκατάσταση και εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης.
Β) κτίριο γραφείων, (υπερυψωμένο ισόγειο) εκτάσεως 150 τ.μ. με σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα, τοιχοποιία από κοινούς οπτόπλινθους, δάπεδα από μωσαϊκό και ξύλινα κουφώματα. Αποτελείται από δύο κύρια δωμάτια και δύο βοηθητικά.
Γ) φυλάκιο επιφανείας 9 τ.μ.
Δ) υδατόπυργο, από οπλισμένο σκυρόδεμα, με ύψος 14 μέτρα και χωρητικότητα 6 κυβικά μέτρα.
Ε) Χώρους υγιεινής, εμβαδού 17 τ.μ.

Ημ/νια Πλειστηριασμού: 20/11/2024
Τιμή Εκκίνησης: 542.000 €

H RETAMA Real Estate Greece, ανήκει κατά 100% στον Όμιλο της UCI και η δραστηριότητά της επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης, πώλησης και εκμετάλλευσης ακίνητης περιουσίας. Για περισσότερα ακίνητα και πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το portal μας https://properties.retama.gr/el-GR/default.html .
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Bâtiment industriel
Superficie
1 387 m²
Informations sur les prix
Prix
€ 542 000
Prix au m²
391 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+3 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur