Duplex Κελέση Αντωνίου, 7, Καλλικράτεια Ελλάδα, 63080, Centre, Kallikrateia

KallikrateiaΚελέση Αντωνίου, 7, Καλλικράτεια Ελλάδα, 63080
€ 154 076
2 chambres/pièces
59 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 08/06/2024
Description

référence: 621

Το έργο «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» είναι ένα συγκρότημα κατοικιών υψηλής τάξεως στο στιλ Hi-Tech με περισσότερα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει το σύγχρονο σπίτι. Βρίσκεται σε μια γαλήνια, ξηρή και ηλιόλουστη περιοχή στη Νέα Καλλικράτεια μόλις 160 μέτρα από την παραλία. Σε δυο βήματα από το συγκρότημα βρίσκεται μια θαυμάσια αμμουδιά με καλό βυθό, κατάλληλο για μικρά παιδιά.

Από τα κυριότερα προνόμια που προσφέρει Το έργο «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» είναι οργανωμένη διαχείριση του κτήματος, το οποίο είναι περιφραγμένο, με αυλές για κάθε διαμέρισμα ισογείου, με θέσεις πάρκινγκ. Το άλλο πλεονέκτημα — και είναι το πρώτο έργο στην Καλλικράτεια που το προσφέρει — ευρύχωρες ταράτσες ρετιρέ με πέργκολες (Roof Garden), ξεχωρισμένες μια από την άλλη. Αυτές οι ταράτσες προσφέρουν επιπλέον εμβαδά (έως 26,50τμ) και εξασφαλίζουν ευχάριστη διαμονή. Μεγάλα μπαλκόνια ακόμα και με τη απεριόριστη θέα θάλασσας χαρίζουν επιπλέον στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Για τον ίδιο σκοπό, τα ισόγεια διαμερίσματα και τα στούντιο διαθέτουν τεράστιες ιδιωτικές εσωτερικές αυλές από 11 έως 32 τ.μ., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι για μπάρμπεκιου, πισίνες, παιδική χαρά ή για οποιονδήποτε άλλο τρόπο αναψυχής. Ο περισσότερος χώρος βρίσκεται πίσω από το κτίριο και είναι «αόρατος» από το δρόμο και ασφαλής για τα παιδιά.
Το έργο «ΚΑΛΛΙΟΠΗ» ανεγείρεται μόνο από σύγχρονα υλικά υψηλής ποιότητας κυρίως ευρωπαϊκής προέλευσης, Σε κάθε διαμέρισμα τοποθετούνται ιταλικά πλακάκια και ενσωματωμένα είδη υγιεινής, κουφώματα με διπλά τζάμια και σήτες, θωρακισμένη εξώπορτα, σύγχρονη κουζίνα, γίνονται εγκαταστάσεις για ηλιακά (σε μεζονέτες), κλιματιστικά, κεραία, τηλέφωνο και Internet .

Χρησιμοποιούνται ακριβά υγρομονωτικά υλικά για το θεμέλιο, τη στέγη και τα μπαλκόνια.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
59 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Mansarde
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / PVC
Coûts
prix
€ 154 076
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimentation électrique
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur