Appartement 2 chambres deuxième étage, Anagennisi, Aigaleo

Aigaleo
€ 780/mois
3 chambres/pièces
79 m²
1 bain/douche
Étage 2
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 10/06/2024
Description

référence: W-02W39F

Η Engel&Voelekrs σας παρουσιάζει ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Αιγάλεω, σε εξαιρετική τοποθεσία. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 300 μέτρα από τη στάση Μετρό Αιγάλεω και μόλις 1000μ. από τη στάση Μετρό Αγία Μαρίνα, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε συγκοινωνίες και εύκολη μετακίνηση σε όλη την πόλη.
Επιπλέον, το διαμέρισμα βρίσκεται δίπλα στο Αλσος Αιγάλεω Μπαρουτάδικο έναν όμορφο χώρο πρασίνου ιδανικό για βόλτες, χαλάρωση,άθληση και απολαύσεις στη φύση κι απέχει μόλις 10 λεπτά περπάτημα απο τα ΤΕΙ Αιγάλεω κι απο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Η περιοχή είναι ήσυχη και φιλική προς τις οικογένειες, προσφέροντας μια ποιοτική διαβίωση κοντά σε όλα τα απαραίτητα, μιάς και είναι δίπλα απο την Ιερά Οδό με όλα τα καταστήματα, αλλα και σε σχολεία όλων των βαθμίδων.
Το διαμέρισμα αποτελείται απο ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, 2 άνετα υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, ένα λειτουργικό μπάνιο , κουζίνα σε εννιαίο χώρο με το σαλόνι , αποθήκη 7 τμ. και πάρκινγκ πυλωτής.
Εχει κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό,αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου , κλιματισμό και ηλιακό θερμοσίφωνα .
Είναι ιδάνικο για οικογένεια γιατί υπάρχουν πολύ κοντά σχολεία όλων των βαθμίδων .

AIGALEO: ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΚΙΝΉΤΟΥ

Τοποθεσία. Συνορεύει με τον Δήμο Αθηναίων, Περιστερίου και Χαϊδαρίου και με τους Δήμους Νίκαιας - Αγίου Ιωάννου Ρέντη, Αγίας Βαρβάρας και Μοσχάτου - Ταύρου.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Αιγάλεω είναι ένας από τους πιο φημισμένους δήμους της Αθήνας, καθώς μετρά την ύπαρξή του από την αρχαιότητα. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, το Αιγάλεω ήταν η πρωτεύουσα της Δυτικής Αττικής και ως εκ τούτου, αρκετές δημόσιες υπηρεσίες βρίσκονταν στην πόλη. Η μακρόχρονη ιστορική του ιδιότητα καθώς και η απέραντη ομορφιά του καθιστούν το Αιγάλεω έναν από τους πιο δημοφιλείς δήμους, καθώς σήμερα συνδυάζει την ιστορία με τον τουρισμό και την ψυχαγωγία. Ο πολυσύχναστος πεζόδρομος της δημοφιλούς Αγίας Λαύρας και αυτός της Μάρκου Μπότσαρη, προσφέρουν πολλές επιλογές σε εστιατόρια και καφετέριες ιδανικές για παρέες και οικογένειες. Διατηρώντας το άρωμα της παραδοσιακής συνοικίας, το Αιγάλεω είναι μια από τις πιο ανερχόμενες περιοχές της Αθήνας.

Προσβασιμότητα: Στο πιο κεντρικό σημείο του δήμου, όπου βρίσκεται η πιο διάσημη πλατεία του, η πλατεία Ελευθερίας, βρίσκεται ο σταθμός του μετρό, καθιστώντας το κεντρικό άξονα για όλους τους επισκέπτες από όλη την Αθήνα εύκολα και γρήγορα, καθώς απέχει μόλις 10 λεπτά από το πιο ιστορικό σημείο της πρωτεύουσας, το Μοναστηράκι.

Επενδυτική δυναμική: Η εγγύτητα με το κέντρο της Αθήνας, σε συνδυασμό με την ύπαρξη του μετρό και την εμπορική ανάπτυξη της γύρω περιοχής, καθιστούν το Αιγάλεω μια ελκυστική περιοχή για επενδύσεις.
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Appartement
superficie
79 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
2° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 780/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
2009
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur