Appartement 3 chambres excellent état, premier étage, Kalives, Armenoi

Armenoi
€ 325 000
4 chambres/pièces
145 m²
2 bains/douches
Étage 1
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 14/06/2024
Description

référence: ΑΚ 4081

ΑΚ 4081
Καλή επιλογή αγοράς για ένα διαμέρισμα με υπέροχη θέα θάλασσα στον Αποκόρωνα.

Πωλείται διαμέρισμα με θέα θάλασσα και σε κοντινή απόσταση από αυτήν, στις Καλύβες Αποκορώνου, με εμβαδόν 145 τ.μ. και βρίσκεται στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας. Διαθέτει υπόγειο χώρο με εμβαδόν 119,72 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι κατασκευής του 1993 αλλά είναι πολύ καλά συντηρημένο και είναι πλήρως επιπλωμένο.
Αναλυτικά:
Αποτελείται από ένα άνετο ενιαίο χώρο ,σαλόνι με τζάκι ,τραπεζαρία και μεγάλη λειτουργική κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές. Έχει 3 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, εκ των οποίων το ένα master bedroom με wc, χώρο γραφείου, κυρίως μπάνιο, μεγάλα ανοίγματα με διπλούς υαλοπίνακες σε όλη την πρόσοψη και μεγάλες βεράντες με θαυμάσια θέα για να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσής. Επίσης διαθέτει Κουφώματα αλουμινίου, πολύ καλής ποιότητας με διπλούς υαλοπίνακες ,ηλιακό θερμοσίφωνα, αυτόνομη θέρμανση, ψευδοροφή και κεραμοσκεπή κάτω από την οποία έχει γίνει υγρομόνωση και θερμομόνωση. Τα δάπεδα είναι ξύλινα, έχει μεγάλες βεράντες και κλιματισμό. Το υπόγειο διαθέτει θέσεις στάθμευσης, αποθηκευτικούς χώρους, λεβητοστάσιο.
Κοντά στην κατοικία υπάρχουν όλων των ειδών μαγαζιά και διάφορες υπηρεσίες Ο κόμβος της εθνικής οδού είναι σε απόσταση 5 λεπτών οδήγησης. Η απόσταση από τα Χανιά είναι 20 λεπτά, από το λιμάνι της Σούδας 15 λεπτά και από το αεροδρόμιο 25 λεπτά.

Χαρακτηριστικά: Πόρτα Ασφαλείας, Αποθήκη, Τζάκι, Ηλεκτρικές Συσκευές, Διπλά Τζάμια, Τέντες, Βεράντες, Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, Κλιματισμός, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Κήπος, Ανακαινισμένο, Θέση στάθμευσης, Εξοχική Κατοικία, Αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ πετρελαίου, θέα Θάλασσα.

Εμβαδόν 145 τ.μ.
Τιμή Ευρώ 325.000 συν έξοδα μεταβίβασης.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
145 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
1° étage
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 325 000
Efficacité énergétique
année de construction
1993
état
Excellent / Rénové
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur