Appartement 1 chambre Kallifrona, 63, Nea Kipseli, Kipseli

KipseliKallifrona, 63
€ 125 000
1 chambre/pièce
48 m²
1 bain/douche
Étage 1
Ascenseur
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 12/06/2024
Description

référence: EK-6868583

Aνακαινισμένο διαμέρισμα κοντά στο κέντρο της Αθήνας στην Κυψέλη

Αυτό το διαμέρισμα, γεμάτο φυσικό φως, έχει πρόσφατα και προσεκτικά ανακαινιστεί. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από την καρδιά της Αθήνας. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός εξαώροφου κτηρίου με ανελκυστήρα και διαθέτει ένα χαριτωμένο μπαλκόνι 4m2 με ανατολικό προσανατολισμό, προσφέροντας μια ευχάριστη θέα στην οδό Καλλιφρονά. Με επιφάνεια 50m2, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για ένα ζευγάρι ή ένα άτομο.

Η πλήρης ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε το 2016, μετά την αρχική κατασκευή του κτηρίου το 1962. Οι εργασίες ανακαίνισης περιλάμβαναν την εγκατάσταση διπλών τζαμιών PVC και αλουμινίου με σήτες. Επιπλέον, τα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά συστήματα έχουν ανακαινιστεί πλήρως. Για την άνεσή σας, διατίθεται κλιματισμός για ζεστό και κρύο αέρα, καθώς και μια μικρή βοηθητική μονάδα θέρμανσης όλο το χρόνο.

Το διαμέρισμα πωλείται επιπλωμένο και περιλαμβάνει μια ευρύχωρη εντοιχισμένη ντουλάπα, δύο άνετους καναπέδες-κρεβάτια, ένα τραπεζάκι και μια βάση τηλεόρασης. Η ανοιχτή κουζίνα είναι εξοπλισμένη με εστία, απορροφητήρα, ψυγείο με καταψύκτη και φούρνο μικροκυμάτων. Ένα πτυσσόμενο τραπέζι προσθέτει μια πινελιά φιλικότητας σε αυτόν τον χώρο.

Το μπάνιο διαθέτει καμπίνα ντους, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και πλυντήριο ρούχων. Η πόρτα εισόδου είναι καινούργια και διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας.

Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης στη γειτονιά της Κυψέλης, με ποιοτικές ανακαινίσεις. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μια προβολή. Είναι μια σπάνια ευκαιρία στην καρδιά της Αθήνας.
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
1
Ascenseur
Oui
Superficie
48 m²
Chambres/pièces
1
Bains/douches
1
Meublé
Oui
Chauffage
Individuel, alimenté au gaz
Coûts
prix
€ 125 000
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1962
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Individuel, alimenté au gaz
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier