1/18

Appartement 3 chambres Ηράκλειο (Αττική - Βόρεια Προάστια), Καναπίτσα, Neo Irakleio, Héraklion

HéraklionΗράκλειο (Αττική - Βόρεια Προάστια), Καναπίτσα
€ 550 000
4 chambres/pièces
180 m²
2 bains/douches
Étage 3
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 13/06/2024
Description

référence: 516988

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΑΤΤΙΚΗ - ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ), Καναπίτσα - Διαμέρισμα 180τμ, 3 υ/δ, 3ος, εξαιρετική κατάσταση, κατασκευή 1990, ενεργειακή κλάση Ε, σαλόνι, χωλ, κουζίνα, μπάνιο, wc, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, 2 κλειστές θέσεις parking, ήσυχο, φωτεινό, θέα απεριόριστη, αποθήκη, ηλιακός, τζάκι, βεράντες, τέντες, ασανσέρ, πατάρι, κήπος, ιδιόκτητη ταράτσα, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, τύπος δαπέδων μάρμαρο, πόρτα ασφαλείας, barbeque, προσανατολισμός ανατολικομεσημβρινός, πλησίον μετρό/ηλεκτρικός (έως 1000μ), πλησίον θάλασσα (έως 100μ), πλησίον στάση λεωφορείου/τρόλεϋ (έως 200μ), πλησίον αγορά (έως 500μ), πλησίον super market (έως 500μ), πλησίον σχολείο (έως 200μ).
Εξαιρετικό διαμέρισμα 180 τ.μ 3ου ορόφου, κατασκευής 1990 με άνετους χώρους, μεγάλα ανοίγματα και μπαλκόνια που προσφέρουν απεριόριστη θέα. Η περιοχή είναι εξαιρετική 10’ με τα πόδια από τον σταθμό Ηράκλειο, και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο του Ηρακλείου, την αγορά, τα εστιατόρια και τους κινηματογράφους. Ο επενδυτικός χαρακτήρας του, για μακροχρόνια μίσθωση, ενισχύεται από την εγγύτητα σε πολυκαταστήματα, αγορά, σχολεία και πάρκα. Η ιδιοκατοίκηση στην περιοχή προσελκύει όλες τις ηλικίες καθώς προσφέρει τις ανέσεις της αστικής ζωής. Η περιοχή εξυπηρετείται από την Λεωφόρο Ηρακλείου, την Αττική και Εθνική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο.
Το Ηράκλειο είναι ένα προάστιο με δικό του χαρακτήρα και παραμένει μια ήσυχη γειτονιά, με φαρδείς δρόμους και δέντρα, μπόλικες πλατείες και αρκετές μονοκατοικίες με πράσινο. Στην κεντρική πλατεία υπάρχει πληθώρα επιλογών για διασκέδαση αλλά και πολιτιστική δραστηριότητα στο ανοικτό θέατρο. Ο Σταθμός του Μετρό Νέο Ηράκλειο (Γραμμή 3) και ο Σταθμός Νέο Ηράκλειο του Προαστιακού εξασφαλίζουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στους όμορους δήμους αλλά και στο κέντρο.
-
Τιμή €550.000 (κωδ. 516988) 2107007070 ΜΑΡΟΥΣΙ Email: maroussi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
3
Ascenseur
Oui
Superficie
180 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 550 000
Prix au m²
3 056 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Ε

Découvrez chaque recoin de la propriété
+15 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur