Appartement 2 chambres cinquième étage, Kaminia, Kaminia - Palaia Kokkinia

Kaminia - Palaia Kokkinia
€ 240 000
3 chambres/pièces
95 m²
2 bains/douches
Étage 5
Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 12/06/2024
Description

référence: 18164

Πωλείται διαμέρισμα 95 τ.μ. στον Πειραιά, σε συγκρότημα οικιστικών κτηρίων κατασκευής 2008, σε άριστη κατάσταση. Το διαμέρισμα αποτελείται από μια κουζίνα open plan με ένα άνετο σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, 1 επιπλέον δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο, 1 μπάνιο και 1 WC. Υπάρχει μια ευρύχωρη βεράντα και ένα ακόμα μπαλκόνι που έχει κλειστεί με διπλά τζάμια αλουμινίου, προσφέροντας επιπλέον χώρο αποθήκευσης και θερμομόνωση.
Το πάτωμα στους κοινόχρηστους χώρους είναι με πλακάκι, ενώ στα υπνοδωμάτια υπάρχει ξύλινο πάτωμα. Η θέρμανση παρέχεται με αυτονομία στο πετρέλαιο και air conditions, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης αντλίας θερμότητας. Επίσης, το διαμέρισμα διαθέτει boiler για ζεστό νερό και οπτικες για υψηλές ταχύτητες internet.
Το διαμέρισμα πωλείται επιπλωμένο με μοντέρνα και ακριβά έπιπλα και εξοπλισμένο με οικιακές συσκευές, έτοιμο για άμεση κατοίκηση. Διαθέτει επίσης μια μεγάλη θέση parking στην πιλοτή του συγκροτήματος, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στη στάθμευση.
Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, με εύκολη πρόσβαση σε στάσεις λεωφορείων, καθιστώντας το ιδανικό για άτομα που αναζητούν άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινή τους ζωή. Επιπλέον, η θέα είναι απεριόριστη καθώς δεν την εμποδίζει τίποτα, προσφέροντας εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Είναι επίσης ιδανικό για Golden Visa.
Αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει την ποιότητα κατασκευής με τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα άνετο, ασφαλές και μοντέρνο σπίτι στον Πειραιά.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8621
☎️ 210 6812500
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
95 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
5° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 240 000
Efficacité énergétique
année de construction
2008
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur