Appartement 3 chambres Δημητρίου Βερνάρδου 15, 152 35, Βριλήσσια, Centre, Vrilissia

VrilissiaΔημητρίου Βερνάρδου 15, 152 35, Βριλήσσια
€ 445 000
4 chambres/pièces
143 m²
2 bains/douches
Étage 2
Ascenseur
Annonce mise à jour le 15/06/2024
Description

référence: 88-5470

Κωδικός ακινήτου: 88-5470 - Βριλήσσια Κέντρο 1η ζώνη Βριλησσίων ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 143 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2001 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 20 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά απόσταση από μετρό 500 μέτρα - Τιμή: 445.000 €
Προς πώληση διατίθεται ένα μοναδικό διαμέρισμα 2ου ορόφου στα Βριλήσσια σε μία από τις καλύτερες γειτονιές, στην 1η ζώνη Βριλησσίων, με συνολική επιφάνεια 143 τ.μ. Βρίσκεται σε μία πανέμορφη και ήσυχη γειτονιά που τα έχει όλα κοντά της, χωρίς τη χρήση του αυτοκίνητου. Πιο συγκεκριμένα, η στάση του λεωφορείου απέχει μόλις 300 μέτρα (3 λεπτά με τα πόδια) από το σπίτι, η στάση Πεντέλης από όπου περνάει ο προαστιακός μόλις 500 μέτρα (5 λεπτά με τα πόδια), ενώ υπάρχουν κοντά super market, φαρμακεία , γυμναστήριο, σχολείο, γήπεδο κτλπ. Το μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι ο μεγάλος κοινόχρηστος κήπος του, όπου κανείς μπορεί να περάσει χρόνο τους περισσότερους μήνες του χρόνου και ιδίως εάν έχει οικογένεια με παιδία, η επιλογή αυτού του διαμερίσματος είναι ιδανική.


Το ακίνητο διαθέτει ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία με τζάκι και όμορφη βεράντα μπροστά, 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το 1 είναι master με δικό του μπάνιο και μπαλκόνι, ακόμη 1 μπάνιο για μεγαλύτερη άνεση και ξεχωριστή κουζίνα με δικό της μπαλκόνι. Ακόμη, έχει 2 θέσεις στάθμευσης, 1 στην πιλοτή και μία στο υπόγειο καθώς και 1 μεγάλη αποθήκη 20 τ.μ. στο υπόγειο του κτιρίου. Ο προσανατολισμός του είναι νοτιοδυτικός, επομένως έχει φως όλη τη διάρκεια της ημέρας και είναι διαμπερές, γωνιακό και προσόψεως με αποτέλεσμα να είναι πολύ δροσερό το καλοκαίρι χωρίς τη χρήση των κλιματιστικών. 

Πρόκειται για μία πολύ καλή κατασκευή του 2001, η οποία αποτελείται από 2 κτίρια εκ των οποίων το καθένα διαθέτει 8 μόλις ακίνητα. Τέλος, το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο. Ο σχεδιασμός του χώρου εξασφαλίζει τον φυσικό φωτισμό, ενώ διαθέτει ακόμη πόρτα ασφαλείας, συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, το πάτωμα είναι από μάρμαρο σε όλους τους χώρους και πλακάκι στα μπάνια, έχει διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, θυροτηλεόραση και συναγερμό.


Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα 445.000€. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία και μία ακόμη αποκλειστικότητα από τη Wonder International Realty.


Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
143 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
2° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Jardin commun
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 445 000
Efficacité énergétique
année de construction
2001
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
Δ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur